Diskuze

Herečka z Ulice má čtyřnohého spolubydlícího, od partnera si ale drží odstup

V životě herečky Ilony Svobodové nedávno proběhla řada velkých změn. Z prázdného domu se přestěhovala do bytu, kde jí porouchané věci pomáhá opravovat nový partner. S tím se ale zřejmě sestěhovat nechystá, vyhovuje jí žít odděleně. Samotu jí zpestřuje psí společnice.
Zpět na celý článek

V životě herečky Ilony Svobodové nedávno proběhla řada velkých změn. Z prázdného domu se přestěhovala do bytu, kde jí porouchané věci pomáhá opravovat nový partner. S tím se ale zřejmě sestěhovat nechystá, vyhovuje jí žít odděleně. Samotu jí zpestřuje psí společnice.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

KVÍZ: Na lovu – Z otázek, na které byl krátký i Bandita, jsme pro vás sestavili kvíz
03.05.2025

KVÍZ: Na lovu – Z otázek, na které byl krátký i Bandita, jsme pro vás sestavili kvíz

Libor Šimůnek alias lovec Bandita z populárních pořadů Na lovu a Superlov přiznal už koncem loňského roku, že je opět nezadaný. Na tom se zřejmě...

Ulice: Pro Magdu i její představitelku jedině módu ze sekáče. Čermák Macková chrání přírodu
01.11.2025

Ulice: Pro Magdu i její představitelku jedině módu ze sekáče. Čermák Macková chrání přírodu

Kupovat neustále nové oblečení, jen aby člověk mohl říct, že jde ruku v ruce s posledními trendy, to není nic pro herečku Veroniku Čermák Mackovou....

Ulice: Opilá Blanka vzbuzuje emoce. Rozhořčení diváci se pustili do scenáristů
20.04.2025

Ulice: Opilá Blanka vzbuzuje emoce. Rozhořčení diváci se pustili do scenáristů

Další negativní zvrat a další důvod pro diváky k tomu, aby si stěžovali na přístup scenáristů Ulice. Chceme konečně něco pozitivního, vzkazují na...

Dnes v Ulici: Všechno se láme – někdo čeká na zítřek, jiný ví, že musí jednat teď
02.06.2025

Dnes v Ulici: Všechno se láme – někdo čeká na zítřek, jiný ví, že musí jednat teď

Svět není růžový, a proto se Pavel nemůže divit, že se mu rozchodem s Bárou neulevilo. Právě naopak. Zoufale mu chybí energie a peníze. Laura jede...

Těhotenství, dula a stres ze stavby: Nová komedie ukáže, jak to (ne)zvládnout
10.05.2025

Těhotenství, dula a stres ze stavby: Nová komedie ukáže, jak to (ne)zvládnout

Jiří Vejdělek si opět vzal na režisérskou židli scénář Marka Epsteina, a tak vznikla komedie o Tomášovi a Věrce, kteří očekávají narození svého...

Kdo z vás si vybavuje postavy z Dynastie Nováků? Otestujte svou paměť na tento rodinný seriál, jen opravdoví pamětníci dají tento kvíz na 10/10
19.05.2025

Kdo z vás si vybavuje postavy z Dynastie Nováků? Otestujte svou paměť na tento rodinný seriál, jen opravdoví pamětníci dají tento kvíz na 10/10

Československý seriál Dynastie Nováků z roku 1982 představil divákům železničářskou rodinu plnou nezapomenutelných postav. I po více než 40 letech...

Z Prahy rovnou mezi slepice: Život na venkově a Kudrnova rodinka nás stále baví
28.04.2025

Z Prahy rovnou mezi slepice: Život na venkově a Kudrnova rodinka nás stále baví

Vlastní zážitky s ekologickým stylem života a chovem zvířat do něj vtiskl scénárista Ivo Pelant se svou ženou Evou. A aniž by to tušili, vytvořili...

S kým žije Petr Vacek: O 15 let mladší žena pochází z chudých poměrů
20.06.2025

S kým žije Petr Vacek: O 15 let mladší žena pochází z chudých poměrů

Petra Vacka určitě znáte jako Tomáše Jordána z Ulice. V seriálu jeho postava odešla od manželky a našla si ženu novou. Ostatně ani první manželství...

Novinky ze ZOO: Šílená Bětka opět udeří, Jarmila má strašné tajemství a Petrovi se rozpadá manželství
16.05.2025

Novinky ze ZOO: Šílená Bětka opět udeří, Jarmila má strašné tajemství a Petrovi se rozpadá manželství

Na přelomu května a června bude v seriálu mnoho novinek a některé události doslova otřesou životy seriálových postav. V hlavní roli bude láska,...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...