Kteří herci se rozhodli seknout se svou rolí v seriálu a jak se s tím tvůrci poprali?

Kteří herci se rozhodli seknout se svou rolí v seriálu a jak se s tím tvůrci poprali?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chtěli více peněz, role je přestala bavit, nebo už toho měli prostě dost. Některé postavy jsou nenahraditelné, a tak k tomu také tvůrci přistoupili, jiné vyměnili nebo zkrátka pohřbili.

Hugh Grant – Daniel Cleaver ve filmech o Bridget Jones

Pokračování v roli sukničkáře Daniela Cleavera v dalším komediálním snímku o životě Bridget Jones? Hugh Grant s díky odmítl bez udání důvodu. Ačkoliv byla postava Daniela pro předchozí díly stěžejní, tvůrci se ve třetím díle popasovali s jeho ztrátou tak, že ho prostě nechali hned na samém začátku zemřít a po zbytek filmu už si na něj nikdo nevzpomněl. Jeho pomyslný post nahradil Patrick Dempsey a nový trojúhelník byl na světě.

Jim Parsons – vědátor Sheldon v TBBT

Štáb natočil úctyhodných 12 sérií seriálu The Big Bang Theory. Seriál se podařilo zakončit příjemně a důstojně bez dalšího zbytečného protahování. Svou zásluhu na konci seriálu má hlavně Jim Parsons, který se rozhodl, že Sheldona již hrát nechce. Povídalo se, že za tímto rozhodnutím stála jeho snaha o získání více peněz, to však produkce odmítla. Na druhou stranu jim však přišlo zbytečné natáčet seriál bez Sheldona, a tak to raději celé utnuli, což je nejspíš dobře.

Jodie Foster – agentka FBI v Mlčení jehňátek

Ve veleúspěšném snímku Mlčení jehňátek si Jodie Foster zahrála roli agentky Clarice Sterling, která má na starost vyšetření vražd. Jelikož se film těšil obrovské oblibě, přirozeně chtěli tvůrci na tento úspěch navázat a natočit pokračování. V tom už jsme ale Jodie Foster neviděli, jelikož ji vystřídala Julianne Moore. V kuloárech se povídalo, že Jodie roli odmítla kvůli nespokojenosti se scénářem, ona však tvrdí, že s pokračováním nepočítala a již měla domluvené jiné projekty.

 

Zdroje: