Iva versus dodávka, druhé kolo! Skončí Kaštan znovu na zemi?

Iva versus dodávka, druhé kolo! Skončí Kaštan znovu na zemi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoli se jí do toho vůbec nechce, slíbí Iva, že přiveze materiál pro Vítkovu firmu. Znovu ji tak čeká blízké setkání s bílou dodávkou. Kaštan zavětří malér a radši vezme zpátečku, aby snad znovu neskončil pod koly. Co si ale Klímovi počnou, až se Iva i s autem někam ztratí?

Iva usedá za volant. Měl by Kaštan vzít do zaječích?

Iva je už od včerejšího večera nervózní z představy, že by měla znovu usednout do té velké bílé dodávky a chopit se volantu. Jen nerada přistoupí k autu, a to bohužel právě ve chvíli, kdy se na obzoru vyloupne Kaštan. Ten samozřejmě nezaváhá s připomenutím, že ho minule srazila a že by možná měla řízení přenechat druhým. Proč si z ní vůbec manžel dělá poslíčka? Iva se zamračí a plná nového odhodlání Kaštana odpálkuje. Usedne do auta a on raději couvne o pár kroků, aby nepřišel k úhoně.

Iva měla strach, že se minulost zopakuje. I Kaštan se bál. Zdroj: TV Nova

Anežka se mezitím loučí se Žofkou a dostává od ní sušenky na cestu. Dnes totiž odjíždí na vysněnou stáž do Švýcarska. Ještě před odjezdem ale stihne prokouknout Michala, jenž připustí, že se mu Žofka líbí.

Když už je čas zvednout kufry a vypravit se na nádraží, Iva není nikde k nalezení. Kaštan se přijde s Anežkou rozloučit a přinese jí zastaralou mapu. Pochopitelně mu neujde, že se Vítek marně snaží dovolat Ivě, a začne hned malovat čerta na zeď, že se někde vybourala. Naštěstí Iva vzápětí dorazí a svou nepřítomnost vysvětlí tak, že rozvážela jídlo pro dělníky ze stavby. K žádné katastrofě tudíž nedošlo.

Naočkovali van Ruyterovi Chrise, aby chtěl odjet s nimi?

Franta podezírá Jeana-Clauda a Justine z toho, že popletli hlavu Chrisovi a naslibovali mu, že si ho s sebou odvezou do Amsterodamu. Skyler se to nezdá pravděpodobné, její rodiče vždycky jednali na rovinu. Proč si to tedy vlastně chlapec tolik přeje? Snad proto, že se nadále bojí ducha, který straší v jeho novém domově. Anebo jednoduše proto, že se mu stýská. Franta netuší, jak situaci vyřešit, a trápí to i Skyler. Budou se skutečně muset odstěhovat zpátky do Amsterodamu? Kvůli starostem navíc Franta prošvihne telefonát od Báry.

Anička už dlouho tuší, že to Chris nemá v Praze rád. Zdroj: TV Nova

Vyhazov pro Marečkovy! Kde budou bydlet?

Nový majitel domu dal Marečkovým výpověď z bytu a Věrka teď neví, kam se podějí. Bruno jí hned nabídne pomoc s hledáním nového bydlení, zatím ale nemají štěstí. Jako by to nestačilo, Věrka se navíc trápí kvůli Lubošově práci. On sice stále tvrdí, že si to časem sedne, jenže je to spíš naopak. Místo aby ho rozvážení jídla nabíjelo, jak prohlašuje, ve skutečnosti ho vyčerpává. Domů se vrací tak utahaný, že usíná u večeře a nic nestíhá – ani vyzvedávat vnuka z fotbalu.

Dnes ho dokonce vezme s sebou na rozvážku, poněvadž je to při cestě. Márovi se to příliš nezamlouvá, ale ten je poslední dobou podrážděný neustále a kvůli všemu. Karla kolem něj našlapuje po špičkách a snaží se být tak milá, jak to jde. Přesto se vůči ní chová chladně a nepříjemně.

Zdroj článku:
  • Autorský text