V červnu v ZOO: Vyměněný zámek u Adamova bytu uvrhne Sid do paniky. Viky a Filip nemají odvahu si lásku přiznat

V červnu v ZOO: Vyměněný zámek u Adamova bytu uvrhne Sid do paniky. Viky a Filip nemají odvahu si lásku přiznat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V červnu se můžeme těšit na zajímavé životní situace oblíbených hrdinů. Některé dobré úmysly nebudou dobře pochopeny, a tak nedorozumění ohrozí i jeden z nejpopulárnějších seriálových vztahů. Těžkou hlavu bude mít i Marek, ale jeho problémy budou úplně jiného rázu. Podnikat v pohostinství není nic snadného.

Adam se rozhodl pro romantické gesto a uznal, že jeho staromládenecký brloh by zasloužil přestavbu, aby udělal radost Sid. Těžko říct, zda tvůrci zapomněli na to, že Adam a Sid měli v plánu zakoupit z životní pojistky Adamových rodičů nové bydlení, nicméně nyní se zcela soustředí na přestavbu Adamova bytu. A jako vždy byla Alena Adamovou pravou rukou a poradila mu, aby vyměnil u bytu zámek a slavnostně Sid předal klíč.

Jenže selhalo načasování a Sid přišla k bytu dříve, něž nový klíč dostala. Vyměněný zámek pro ni byl jasným gestem, že už u Adama nemá co dělat. Opět si začala představovat ty nejhorší scénáře z poslední doby a vykládat si různé situace v tom nejhorším světle. V okamžiku, kdy Adam v baru chystá romantické gesto pro svou lásku, Sid se srdcem na cáry prchá domů, aby našla útěchu u matky. To je jediný člověk, kterému se může svěřit, protože zvláštní přátelství, které měla s Filipem, je najednou narušeno jeho intimním vztahem s Viky. Sid tak pochopila, že už ho její problémy nezajímají.

Marek dostal varování z banky. Jeho podnikání má problémy a dvojčata přemýšlí, jak zvýšit tržby. Napadne je dělat alkoholové bonbony a ty prodávat v baru. A nápad je to skvělý, tedy až do okamžiku, než se k vylepšeným sladkostem dostanou kluci od Elišky. Ve škole to tedy neprojde bez maléru.

Kristýna má tajného ctitele. Někdo ji zahrnuje drobnými dárky, možná je to Albert. Ten se jí dokonce zastane, když má v práci skutečný malér.

U Viky v bytě to jiskří, ale oba zúčastnění jsou tak zaskočeni svými city, že nemají odvahu se tomu druhému otevřít. Viky touží po opravdovém vztahu a nechce, aby šlo jen o sex. Má však obavy, že Filip není na „dospělý vztah“ připravený a jednoduše si chce jen užívat, dokud může. Oba se oťukávají a svěřují se se svými city svým přátelům.

Adam nechápe, co se do děje se Sid, která dokonce přestala chodit do práce a nebere mu telefony. Až Eliška mu naznačí, jak Sid vzala vyměněný zámek u bytu. K vyřešení nedorozumění je povolaná Alena, která s nápadem na výměnu zámku přišla. Alena rozhodně není diplomat, a tak problém vyřeší hodně prakticky. Překvapivě to bude dobrá volba a Sid, která se ocitne u Adama v bytě, nakonec dojde, že celou věc pochopila špatně.

Trochu šokovaný bude Charlie, který se od Markéty dozvídá zaručeně pravou informaci, že Katka přestala brát antikoncepci a chtěla by dítě. To manekýna v lesklém župánku nejprve vyděsí, ale nakonec se nad možností vlastních potomků poprvé v životě zamyslí. Jak se později ukáže, šlo opravdu o drb a jeho cílem bylo narušit idylku mezi milenci. To měla na svědomí nová pravá ruka Poláka, místostarostka Haluzová.

Dojde i na Fandu Kolmana. Toho vyzve ke společnému bydlení kolegyně Pechová. Fanda je trochu zmatený, ale v podstatě tuto myšlenku nezavrhuje. Potřebuje se však poradit s kamarády z práce.

A Filip po nevydařeném rande s Hrnčířovou konečně najde odvahu a řekne Viky o tom, co k ní cítí.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • autorský text