Forenzní vědkyně Abby z NCIS s koncem kariéry herečky odložila i gothic styl. A sluší jí to jako nikdy předtím

Forenzní vědkyně Abby z NCIS s koncem kariéry herečky odložila i gothic styl. A sluší jí to jako nikdy předtím
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pauley Perrettová je herečka z New Orleans, která se proslavila především díky roli forenzní vědkyně Abby v kriminálce „Námořní vyšetřovací služba“. Tam hrála celkem 15 let trochu střelenou, ale přesto geniální vědkyni pomáhající při řešení smrtelných prohřešků.

Začátky ve videoklipech

Ve věku 24 let se Perrettová odstěhovala do New Yorku. Tam dostala možnost zahrát si v hudebním klipu George Michaela k písničce „Killer“. Ve stejném roce, tedy roku 1993, si také zahrála v klipu skupiny „Right Said Fred“ k songu „Bumped“. Díky výstupu v klipu pro Madonnu a její písničku „Secret“ se stala trochu známější a zanedlouho si zahrála svou první malou roli v seriálu „ABC Afterschool Specials.

Čtěte také: Jak dnes vypadá a jak to má s homosexualitou Eric McCormack, hvězda seriálu Will & Grace?

Její kariéra se pomalu rozjížděla, po dvoudílném výstupu v populárním sitkomu „Frasier“ následoval velký počet krátkých až středně dlouhých výstupů v nejrůznějších seriálech („Murder One“, „Kancelářská krysa“, „Lovci netvorů“, „Kriminálka Las Vegas“) a pár rolí na velkém plátně („Kruh“, „Na pokraji slávy“).

Životní role v NCIS

Dlouholetá a extrémně populární kriminálka „Námořní vyšetřovací služba“ byla pro Perrettovou největší životní šancí. Přes 15 let hrála forenzní vědkyni „Abigail Abby Sciuto“, která svým trochu šíleným způsobem vypomáhala kriminalistům při řešení vražd. Jako Abby se objevila i v nejrůznějších dalších sesterských seriálech kriminálky CSI, tak jsme ji mohli pozorovat třeba v Los Angeles nebo v New Orleans.

Čtěte také: Slibnou kariéru krásné herečky Markéty Fišerové přervaly zdravotní problémy. Jak se má dnes?

Poté, co z NCIS odešla, věnovala se novému projektu „Broke“. Roku 2020 oznámila, že s herectvím končí, a že se bude soustředit na soukromý život a její další zájmy. 

Čtěte také: Jak dnes žije Emily Deschanel ze Sběratelů kostí a kdo ze seriálových kolegů patří mezi její nejlepší přátele