V hlavní roli Netflix. Jaké seriály můžeme sledovat buď s dabingem, nebo českými titulky?

V hlavní roli Netflix. Jaké seriály můžeme sledovat buď s dabingem, nebo českými titulky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sledování Netflixu se v poslední době stalo velkým hitem. Málokdy ale máme náladu koukat se na film či seriál v původním znění. Hlavně, pokud nerozumíme tomu, o čem se jedná. Chvála bohu za český dabing a titulky.

Netflix nám tuto možnost nabízí – a my mu za to vřele děkujeme. Není divu, že takové seriály jsou podle průzkumu právě nejoblíbenější nebo nejsledovanější na této platformě. Pojďme se tedy teď společně podívat na to, jaké seriály si pro nás Netflix připravil v češtině.

Lucifer

Netflix v roce 2021 oznámil, že vydává úplně poslední řadu tohoto divácky velmi oblíbeného seriálu. Máme tak jedinečnou možnost zhlédnout všechny série v našem rodném jazyce. Jedná se o seriál trochu z jiného soudku. Ďábel usoudil, že je ho v pekle škoda, a tak si na zemi otevřel noční klub. Po jeho otevření propukne na zemi větší zločinnost a bude jen na Luciferovi, jak se s tím vypořádá.

Papírový dům

Tento seriál se stal velice populární a hned si získal vysokou sledovanost. Nyní vyšla poslední, pátá řada. Sledujeme zde příběhy party lidí, kteří se rozhodnou vyloupit střeženou mincovnu. Cestou však narazí na různé překážky, kterým musí společně čelit. I přes dokonalý plán nejde vše tak hladce, jak si parta představovala. V pohodlí a s češtinou můžeme tento seriál na Netflixu sledovat celý.

Není divu, že takové seriály jsou podle průzkumu právě nejoblíbenější nebo nejsledovanější na této platformě.

Vikingové

Tento velmi oblíbený seriál jistě už znáte. Víte ale o tom, že na Netflixu ho lze sledovat s českými titulky? Vypráví se o proslulém vikingském válečníkovi, údajně o přímém potomkovi Ódina, boha války. Sledujeme zde Ragnarovy příběhy spojené s milovanou rodinou, válečné tažení, boje mezi sebou i ostatními zeměmi. S dalšími díly můžeme vítat nové a nové postavy, které vždy dokážou perfektně zamíchat dějem.

To vše a mnoho dalších skvělých seriálů můžeme nyní na Netflixu sledovat v pohodlí s naší rodnou češtinou.

 

Zdroje: