Po kterých hercích ze seriálu Ulice ženy šílí?

Po kterých hercích ze seriálu Ulice ženy šílí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál Ulice je něčím, na co jsme si z našich obrazovek už zvykli natolik, že někteří lidé by si nedokázali přestavit svůj běžný večer bez tohoto seriálu. Od roku 2005 se v seriálu vystřídalo velké množství herců, samozřejmě i mužů. My se nyní podíváme na ty herce, po kterých jejích fanynky nejvíce šílí.

Ben Vojtíšek

Ben, kterého hrál známý český herec, moderátor a komik – Jakub Prachař. Ben byl mladý a charismatický mladík, který ze života příliš hlavu nedělal a spíše řešil to, jak kterou holku sbalit. Jakubovi Prachařovi je nyní 38 let a posuďte sami, vypadá na ty roky?

Jakub Prachař, Zdroj: Pawel Gwužď / Nextfoto.cz

Jaroslav Blažek alias Bruno Taubr

Bruna známe jako mladého číšníka neboli barmana z Coolny. Coolna je oblíbený podnik v Ulici a schází se v něm většina jeho obyvatel, zejména je oblíbený u mladších ročníků. Bruno prožíval románek s Janou a známého jako mladého vlasatého pohodáře, kolem kterého se stále něco děje.


Jaroslav Blažek, Zdroj: Pawel Gwužď / Nextfoto.cz

Matěj Jordán

Matěj Jordán, kterého hrál Jakub Štáfek, známý český herec, kterého známe moc dobře ze spousty seriálu, filmů, jeho osoba je často spojována s rolí kriminalisty.

Jakub si zahrál v seriálu pohodáře z rodiny Jordánů a získal si oblibu u spousty žen, převážně těch mladých.

V současnosti se Jakub po ukončení svého účinkování v Ulici věnuje nadále své herecké kariéře a také naplno sportuje a věnuje se bojovým sportům.

Jakub Štáfek, Zdroj: Pawel Gwužď / Nextfoto.cz

Ondřej Studénka

Ondřej Studénka je jméno herce, který v seriálu hraje nám dobře známého Prokopa. Tento 36letý rodák z Hodonína působí v seriálové Ulici jako učitel na gymnáziu a díky svému mladistvému vzhledu, slušnosti a smyslu pro humor si získal velký zájem u fanynek tohoto seriálu.

Ke každému seriálu patří kromě dobrých zápletek, zvratů, také určitý vizuální vztah mezi divákem a hercem a v seriálu Ulice se ženy mají rozhodně na co dívat a nejsou o nic ochuzeny.

Zdroje článku: