Novinka na Netflixu: Fantasy s hororovými elementy slibuje zajímavou (ale nevyužitou) atmosféru

Novinka na Netflixu: Fantasy s hororovými elementy slibuje zajímavou (ale nevyužitou) atmosféru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S paranormálními aktivitami a takřka kompletní řadou Halloweenu má produkční studio Blumhouse hned několik hitů na Netflixu. Hororové dobrodružství „Fantasy Island“, které je nyní dostupné na Netflixu, zní teoreticky dobře, ale v praxi toho mohlo udělat víc.

Blumhouse – horory pro každého

I když je Blumhouse známý svými hororovými hity jako „Uteč“, „Očista“ nebo „Halloween“, nesmíme zapomínat, že se produkční společnosti specializující se na hororový žánr nepovede úplně každý snímek. Některé se dokonce dostanou pouze na DVD. Přestože se Fantasy Island, který je nyní k dispozici na Netflixu, dostal na velké plátno, záhadné dobrodružství je jedním z průměrných děl studia.

Fantasy Island od Jeffa Wadlowa je sice překvapující, jenže mimo to nám film nic moc nedá. I na ČSFD má snímek pouhých 43 %, především kvůli scénáři.

Toto je děj

Fantasy Island je barevný ostrov tajemného milionáře pana Roarka (Michael Pena), jenž leží uprostřed oceánu daleko od civilizace. Roarke, který, jak se zdá, má mimořádné schopnosti, nabízí na svém ostrově za nemalý poplatek platícím zákazníkům splnění jejich nejhlubších tužeb, snů a fantazií – a to v pravém slova smyslu.

Noví hosté toho chtějí hodně – někteří chtějí akci a dobrodružství, jiní party a sex, další touží napravit největší chybu svého života nebo se pomstít starým nepřátelům. Dovolená na Fantasy Island se ale změní v hororový výlet a domnělý ráj je jen převlečená smrtelná past, když ostrovem otřese série vražd. Izolovaný turista brzy pochopí, že by si člověk měl velmi dobře rozmyslet, co si přeje.

 

Zdroje článku: