Vyhořelá máma, špatná máma. Tak se bude chovat i Iva z Ulice

Vyhořelá máma, špatná máma. Tak se bude chovat i Iva z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyhořelá máma se k dětem nemůže chovat hezky. Takovou mámu vytočí i nepatrná drobnost, nad kterou by jinak mávla rukou a možná by se jí i zasmála. Jenže Iva Klímová jako přesně taková máma přestává ve 4226. dílu kontrolovat své chování.

I když si Iva sama moc dobře uvědomuje, že na její děti křičí zbytečně a vyčítá jim sebemenší maličkosti, které se vlastně ještě ani nestaly, nedokáže si takové výbuchy odpustit. Se svými starostmi se svěří Jitce, která jí poradí, že by si měla najít koníčka a také někdy odpočívat. Skutečně občasné hobby postačí, aby Iva do jejich rodiny vrátila pohodu a radost?

Mário bude mít to potěšení setkat se se Sářinými známými. Ti chodí do bistra jako do druhého domova. Tentokrát si ale spletou obsluhu a podnapilí překvapí Mária, který však nebude mít sílu a odvahu na to je vyhodit. A tak se jich zbaví Anička. Sáru si najdou u ní doma a odmítají odejít i přes to, že ona odejít musí. A tak u nich v bytě tyto dva nezvané návštěvníky nalezne Dan po svém návratu z práce. Jiný muž by bránil své území slovy i pěstmi, ale co zmůže samotný a hodný Dan, který bude navíc překvapený tím, že jeho žena není jen jeho? Nakonec se Dan ale zachová jako skutečný chlap a Sáře dá jasně najevo, jak to bude a nebude. Ještě že potom znovu nenajde Sářina bývalého milence ve stejné místnosti s jeho manželkou. 

Milena Pumrová s Radkem Mastným vydrží hodně, a ještě stačí nakládat ostatním. Major s Karlou zajdou na oběd do hospody jako obvykle, ale Pumrová je vyhazuje. Když však Karla pohrozí majitelkou, Milena je velmi neochotně obslouží. S Mastným si rozdělili negativní síly a ten si tak smlsne na jejich neposlušné a nezodpovědné dceři. A vše, co si Gábina dovolí říct, je použito proti ní. Snaha záškodníků o rozdělení Gábiny a Jiřího je však zcela marná. Tito dva si rozumějí čím dál více. Jen kdyby jim ještě Šimon přál štěstí. Ten je totiž ten jediný, který by je rozdělit dokázal. 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text