Když se Magda rozhodne pro Prokopa, pocítí to i její šatník?

Když se Magda rozhodne pro Prokopa, pocítí to i její šatník?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Učitelka Magda v Ulici patří k postavám, které v seriálu prošly výraznou proměnou. Vše to začalo, když potkala Mirka. Ten obohatil její život i její šatní skříně. Otázkou je, jak těžko se jí bude od kvalitního oblečení odvykat po tom, co svatbu Mirek odpíská.

Magda je teď méně barevná a decentnější

Po tom, co se Magda dala dohromady s Mirkem, se začaly dít věci. Začala více cestovat a změny pocítil i její šatník. Mirek vzal Magdu na nákupy a rozhodně na ní nešetřil. Začal jí kupovat nejprve drobné kousky – drahé šály a kabelky.

Právě kvůli kabelce z pravé kůže se Magda stala trnem v oku své studentky Anežky. Ta jí vyčinila, že zatímco vede ekologický kroužek, klidně si nosí kabelku z pravé kůže, což je nepřijatelné. Ačkoliv ji to nazlobilo, dala Magda Anežce za pravdu. Kabelky se ale nevzdala, naopak upustila od vedení ekologického kroužku. A změny pokračovaly. Magdin šatník nabral zpátečku v barvách, přidal však na kvalitě materiálů. Původně se Magda v decentních barvách vůbec necítila. Přece jen byla zvyklá na barevnější kousky. Časem si však na nový styl oblékání zvykla. A změny si všimlo také Magdino okolí.

Někdo změnu Magdina šatníku chválil, jiný byl proti

Změna Magdina šatníku byla tak výrazná, že si jí nemohlo okolí nevšimnout. To na ni mělo různé reakce. Například ředitelka Landová šatník Magdě pochválila. Naopak Otík byl proti a Magdě dokonce řekl, že vypadá jako úzkoprsá úřednice. Příliš nadšený nebyl ani Prokop. Ten stále více pozoroval, jak se Magda pod vlivem Mirka mění k nepoznání.

Teď ale hrozí, že Magdin šatník opět nabere jiný směr. Sama by na luxusní oblečení už neměla, nejspíš by ho tedy už nekupovala. Je však možné, že něco z Mirkova stylu by si Magda nechala.

Zdroj článku:
  • autorský text