Zlobivý nevěrník Hugh Grant se ani k šedesátinám nedočká titulu od královny Alžběty II.

Zlobivý nevěrník Hugh Grant se ani k šedesátinám nedočká titulu od královny Alžběty II.
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hugh Grant slaví 9. září šedesátiny! Princ romantických komedií a hvězda filmů „Notting Hill“, „Čtyři svatby a jeden pohřeb“ nebo „Deník Bridget Jonesové“ je už od devadesátých let idolem mnoha žen a dívek.

Záletník s nevinnýma očima a plachým úsměvem

Sám herec, zasloužilý otec pěti dětí, se ale přiznává, že už mu dá hodně práce, aby vypadal k světu. Britský sympaťák se proslavil po boku Andie MacDowellové v romantické komedii o svatbách, pohřbu a láskách a také svým třináctiletým vztahem s herečkou Elizabeth Hurleyovou.

Chycen při činu

Ten nakonec završil skandálem, když ho novináři nachytali v autě s placenou společnicí. Když si herec „nasypal popel na hlavu“, fanynky mu odpustily, Elizabeth bohužel ne. Hugh ale sám dlouho nezůstal a po čtyři roky tvořil pár se zámožnou Jeminou Khan, která byla blízkou přítelkyní členů královské rodiny. Ani tento vztah mu nevydržel a překvapivě začal chodit s recepční čínského původu Tinglanou Hongou.

Jedna žena mu nestačí

S tou si herec vzápětí pořídil dvě děti. Těsně před narozením druhého syna mu porodila potomka také švédská televizní producentka Anna Eberstein. Novináři dlouho spekulovali, komu je tedy vlastně uličník Hugh nevěrný. Jak se později ukázalo, Švédka u jednoho potomka nezůstala a porodila Hughovi další dvě děti.

Pár spolu spokojeně žije v luxusním domě v South Kensington. Aby se herecká hvězda mohla věnovat i dvěma synům a jejich matce (bývalé recepční), koupil jí herec hned vedlejší dům.

Titul vyměnil za netradiční soužití

Jeho trochu neortodoxní partnerské soužití ho sice připravilo o titul „sir“, který měl od královny Alžběty II. obdržet, ale herec si v soukromí žije sen mnoha mužů, v kariéře se mu také daří, a tak na titulu moc nelpí.

Sám Hugh Grant o sobě říká, že většinou hraje to, co nikdy v životě nebyl: jemného a naivního gentlemana, do kterého se ženy velice snadno zamilují.