Diskuze

Zábavný kvíz odhalí, jak dobře znáte filmové mayovky. Nabídne i tipy na výlety

Jako fanoušci filmové série o legendárním náčelníkovi Apačů se jistě rádi zapojíte do našeho kvízu, který prověří vaše znalosti Vinnetouových dobrodružství. Zároveň se v článku dozvíte, kde všude se jednotlivé díly natáčely, a možná získáte tip na příští dovolenou.
Zpět na kvíz

Jako fanoušci filmové série o legendárním náčelníkovi Apačů se jistě rádi zapojíte do našeho kvízu, který prověří vaše znalosti Vinnetouových dobrodružství. Zároveň se v článku dozvíte, kde všude se jednotlivé díly natáčely, a možná získáte tip na příští dovolenou.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem
29.03.2021

Nekončící série prostě pojede dál: Rychle a zběsile neskončí ani devátým dílem

"Rychle a zběsile" je jednou z nejúspěšnějších akčních filmových řad všech dob a přesto, že se do kin dostane devátý díl, Vin Diesel a jeho gang...

Hollywoodská klišé pod palbou. Jaká je kritika diváků na tento nový film?
01.12.2021

Hollywoodská klišé pod palbou. Jaká je kritika diváků na tento nový film?

29. září 2021 vyšel na streamovací službě Netflix další film. Jedná se o téměř hodinovou americkou komedii, kde se režie ujal Alice Mathias, s...

Ohlédnutí za žhavými i žertovnými scénami svůdného tance a striptýzu v hereckém podání
03.03.2021

Ohlédnutí za žhavými i žertovnými scénami svůdného tance a striptýzu v hereckém podání

Z komerčního hlediska se film, kde se svlékne známá osobnost, velice úspěšně prodává. A zdaleka nemusí jít o nahotu. Pojďme zavzpomínat na Kim...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Byli to miláčkové v oblíbeném seriálu, ale všichni skončili tragicky aneb toto jsou osudy herců z Glee
02.04.2021

Byli to miláčkové v oblíbeném seriálu, ale všichni skončili tragicky aneb toto jsou osudy herců z Glee

V době svého největšího rozkvětu byl seriál „Glee“ nejpopulárnější show v televizi. Hvězdy hudebního dramatu se proslavily velmi rychle. Pro mnohé...

Netflix a jeho skvělý filmový plán na léto. Trailer slibuje nadupanou podívanou
02.05.2021

Netflix a jeho skvělý filmový plán na léto. Trailer slibuje nadupanou podívanou

Přes léto se určitě nudit nebudeme. Americký poskytovatel filmů a seriálů online si pro nás připravil hned několik zajímavých filmů, které vám...

Petra Bučková z Ordinace v růžové zahradě 2 zdravotním klaunem. Co ji na této profesi nejvíce naplňovalo?
24.03.2021

Petra Bučková z Ordinace v růžové zahradě 2 zdravotním klaunem. Co ji na této profesi nejvíce naplňovalo?

Půl roku ztvárňovala dospělejší verzi Nadi Mázlové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Ač by věkově mohla být Petru Rychlému (MUDr. Čestmírovi...

Nezkrotná Šárka Ullrichová z Ulice: Vegetariánkou se stala kvůli sázce o auto
05.07.2021

Nezkrotná Šárka Ullrichová z Ulice: Vegetariánkou se stala kvůli sázce o auto

Divoká duše a smutné události ovlivnily její dětský i dospělý život a Šárka Ullrichová, poznamenaná svým osudem, se několikrát víceméně sama...

Vzpomínáte na starší dceru Robina Williamse z filmu Táta v sukni? Dnes je herečce 42 let a věnuje se úplně jiným aktivitám
04.04.2021

Vzpomínáte na starší dceru Robina Williamse z filmu Táta v sukni? Dnes je herečce 42 let a věnuje se úplně jiným aktivitám

Jistě si vybavíte mladou slečnu, která zazářila v oblíbeném rodinném filmu Táta v sukni. Tento oblíbený snímek pomohl k herecké kariéře snad všem...

Jak vyrobit vraha: Nedostatek pokory
24.06.2021

Jak vyrobit vraha: Nedostatek pokory

Minule jsme se rozloučili v okamžiku, kdy se porota usnesla na verdiktu v případu Stevena Averyho. Na Stevena čeká ještě ortel soudce, který určuje...

Diskutujte

Nejnovější diskutované