Ex přítel Gábiny Pumrové, hasič Aleš – správný chlap, nebo šílenec?

Ex přítel Gábiny Pumrové, hasič Aleš – správný chlap, nebo šílenec?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na dobu, kdy si Gábina foukala bolavé srdce po Vaškovi, který jí dal košem? Úplně náhodou a vlastně díky Šimonovi se vedle ní objevil sympatický hasič Aleš, kterého hrál herec Denny Ratajský. Jenže co se na první pohled zdálo být růžové, to začalo později skřípat a Gábina byla ráda, že se Aleše zbavila. 

Na první pohled sympaťák, ale ve skutečnosti Gábinu dusil

Po rozchodu s Hynkem i po tom, co jí dal košem student Vašek, do kterého byla bláznivě zamilovaná, začala Gábina Pumrová pociťovat výčitky svědomí ohledně toho, že jejímu synovi Šimonovi bude chybět mužský vzor.

V té době samozřejmě nemohla tušit, že odjede do Berlína a že po svém návratu potká Jirku Hermana, který je chlap každým coulem. A proto také ani nezavrhovala vztah s pohledným hasičem Alešem, kterého pustila do svého soukromí. Jejich setkání bylo zcela náhodné a nečekané. Právě tento hasič totiž ze stromu sundával jejího Šimona, který se před třídou vytahoval, jak vysoko vyleze. Slovo dalo slovo a ti dva si dali rande. 

Aleš dával Gábině zabrat, Zdroj: TV Nova

Hasič Aleš byl vážně sympaťák a jeho kouzlo ještě více umocňovala hasičská uniforma. Gábině ho záviděla také Irena Landová, která na muže svých snů nemá moc štěstí. Gábina byla z Aleše nadšená, její nadšení však nemělo dlouhého trvání.

Aleš se ukázal být velkým pedantem

Aleš nejspíš pocházel z rodiny, kde pravidla hrála velkou roli, jinak si to totiž Gábina nemohla vysvětlit. Místo toho, aby si užíval jejich přítomnosti a toho, že ho Gábina pustila tak daleko do svého soukromí, začalo Alešovi všechno vadit. Dokonce i to, jak si Šimon uklízí své hračky. Brzy Gábina prozřela a zařekla se, že když se zvládla rozejít s Hynkem a přežila rozchod s Vaškem, už si od žádného muže v životě nenechá říkat, co má, nebo nemá dělat. Vzchopila se a s Alešem doslova vyrazila dveře. Samotné se Šimonem jí bylo o hodně lépe. 

Zdroj článku:
  • Autorský text