Kdo a komu v Ulici zlomil srdce?

Kdo a komu v Ulici zlomil srdce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice je plná pestrých příběhů a ani o zlomená srdce v seriálu není nouze. Možná už si nepamatujete na žal, který zažívala Lída Farská, když ji odmítl homosexuální kadeřník, do kterého se bezhlavě zamilovala. O to více můžete mít v paměti nevydařený vztah Terezy Jordánové a architekta Romana Šámala. 

Irena Landová nesla Prokopovo odmítnutí velmi špatně 

Nějakým způsobem si Irena Landová vyložila, že po ní Prokop touží. Ona po něm prahla, ale on mezitím randil s její kolegyní Magdou. Irena měla pocit, že je Prokop jen nesmělý a celou situaci vzala do svých rukou. Možná ještě mohla chvíli počkat, protože Prokopovo odmítnutí nebylo vůbec hezké. Kvůli tomu přestala na chvíli důvěřovat své kamarádce Magdě, která ji zradila tím, že jí o vztahu s Prokopem neřekla.

Magda rozcupovala Mirkovo srdce na malé kousky 

Ačkoliv se učitelka Magda tváří jako ten největší svatoušek, je pěkně zákeřná. Kromě Ireny si vzala na paškál také Mirka, kterého dlouho vodila za nos a ušila na něj tu největší zradu pod sluncem. Zatímco Mirek by pro ni snesl modré z nebe, Magda se líbala s Prokopem na stole v kabinetu. Není divu, že z plánované svatby brzy sešlo. Divákům je ale jasné, že Mirkovi bude bez Magdy nakonec lépe. 

Karla se chystá zradit Máru 

A svatouškem rozhodně není ani Karla, ačkoliv se jí to daří na Věrku hezky hrát. Místo krizové linky v posteli skotačí s Jakubem a už snad nemá žádné výčitky svědomí. Kdyby měla, více by myslela na svou rodinu. O Karlině nevěře už ví dokonce i Dominika a ta to rozhodně nehodlá jen tak přejít. Bohužel místo toho, aby Karlu od Jakuba odradila, ještě ji více vžene do jeho náruče. 

Lucie, první žena se kterou byl Bedřich Aničce nevěrný, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Bedřich Aničku zrazoval opakovaně 

Snad největší zklamání v Ulici pro Aničku připravil její manžel Bedřich. Úplně poprvé ji zradil, když ji podvedl s její atraktivní spolužačkou Lucií. Později si nevědomky udělal dítě s Jindrou. Přesto všechno mu Anička odpustila a dál s ním vychází jako s nejlepším kamarádem. Podobně svou ženu trýznil také Oldřich Farský. Ten svými opakovanými zálety podrážel sebevědomí a také důvěru své ženy Jitky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text