Bohdana Pavlíková z Ulice slaví dnes narozeniny

Bohdana Pavlíková z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si, jak do života Aničky a Bedřicha vtrhla Jindra? Úplně jim převrátila život vzhůru nohama. Anička z toho nevyvázla tenkrát dobře. Pro většinu diváků byla herečka Bohdana Pavlíková jako nepopsaný list papíru, a proto byla skvělým oživením stávajícího děje. Víte, že herečka 11. srpna oslaví své 46. narozeniny?

Bohdana Pavlíková jako Jindra Pražáková

Zdálo se, že Aničku a Bedřicha čeká krásný podzim života. Jenže to by se jim do života nemohla připlést Jindra Pražáková v podání herečky Bohdany Pavlíkové. Nová postava se v Ulici objevila jako blesk z čistého nebe v souvislosti s Bedřichovou kapelou.

Protože už měla nějaké zkušenosti, nabídla se klukům, že jim bude dělat hudební manažerku. A tak začala s Bedřichem trávit hodně času. Anička s tím neměla problém. Bedřichovi i přes všechnu jeho minulost důvěřovala, což se jí stalo osudným. Jindra také nebyla nijak závratně krásná a nechodila ani nijak zvlášť upravená.

Neměla děti a zdálo se, že po nich také netouží. Proč by na ni měla Anička žárlit?

Jenže ať už Jindra vypadala jakkoliv, muže očividně přitahovala. Bezhlavě se do ní zamiloval truhlář Ondra, který s ní hrál v kapele. Toho však musela Jindra odmítnout, protože měla oči jen a jen pro Bedřicha. Nemohla si pomoct, dobře věděla, že je zadaný, a Anička jí dokonce byla sympatická. Vášeň pro něj však byla silnější. 

Osudná noc s Jindrou, která rozdělila Aničku s Bedřichem 

U Aničky už měl Bedřich pořádně nasbíráno. Jeho předchozí zálety mu sice Anička odpustila, ale ani ona nemá nervy ze železa. A tak se dalo čekat, že pokud Bedřich znovu něco pokazí, Anička už to neskousne. A Bedřich to pokazil. A stačila mu k tomu jedna noc.

Anička s Bedřichem, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Po koncertě byla Jindra rozhodnutá, že Bedřicha svede. Hrozně se spolu opili a skončili v posteli. Bedřich moc nevěděl, co dělá, a tak v tom byl paradoxně docela nevinně. Jindra si noc s ním užila. Když se ráno vedle sebe probrali, rozhodli se, že budou před Aničkou mlžit. To se Jindře sice moc nelíbilo, ale co měla dělat?

Možná by se jim to i podařilo ututlat, kdyby však Jindra po jediné vášnivé noci s Bedřichem neotěhotněla. Něco takového už schovat nešlo. Jindra nechtěla jít na potrat a celá záležitost prostě praskla. 

Něco takového by bylo nepřekonatelné snad pro každou ženu. O to více to zraňovalo Aničku Liškovou, protože ta vlastní děti mít nemohla. Vůbec nejhorší na tom byla skutečnost, že chvíli před touto situací se Anička pokoušela Bedřicha přesvědčit, aby šli do další adopce. Na to on jí odpověděl, že na další dítě sílu nemá a chce si užívat koncertování a cestování.

No a pak si nedopatřením udělal miminko s Jindrou. To byla pro Aničku velká zrada a nezbývalo jí nic jiného, než Bedřicha opustit. 

Celý zálet byl přitom úplně zbytečný, protože jak se později ukázalo, Bedřich a Jindra spolu v životě fungovat neuměli, a tak ho Jindra i s dcerou Ladou opustila. 

Zdroj článku:
  • autorský text