Jak se změnili herci z Ulice během let? Podívejte se na video

Jak se změnili herci z Ulice během let? Podívejte se na video
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený televizní seriál, který se vysílá už několik dlouhých let, nám převedl celou řadu známých i méně známých herců. V seriálu rovněž najdeme pár herců, kteří v seriálu začínali při jeho startu a jsou v něm až dodnes. Nyní se podíváme na některé z nich.

Tereza Jordánová

Tereza patří mezi herce, kteří v seriálu hrají od jeho začátku, hrála mladou dospívající puberťačku, která řešila běžné trable života. Terezu hraje v seriálu Patricie Pagáčová a její postava vyrostla z mladé dívky to pohledné učitelky na gymnáziu. Cesta Terezy Jordánové v Ulici nakonec skončila tak, že se rozhodla se svým přítelem a kolegou opustit ČR a šli pracovat do zahraničí. 

Miriam Hejlová

Paní Miriam známe rovněž jako učitelku, Miriam dokonce chodila s panem Peškem. Problémy jeho vnučky Adriany je nakonec svedly dohromady. Během jejího účinkování řešila často milostné patálie a běžné záležitosti profesorky, rovněž usilovala o roli ředitelky. Miriam hrála známa česká herečka Hana Maciuchová, která zemřela v lednu 2021.

Adriana Pešková

Mladá a pohledná Adriana začínala v seriálu jako problémová blondýna, kolem které se pořád něco dělo. Jinak tomu nebylo ani později, když vyrostla. Problémy na sebe přitahovala jako magnet, stejně jako špatné vztahy, ať už se lstivým Robertem nebo například románek s Mikim. Adriana, kterou ztvárnila herečka Dominika Kadlčková (následně roli převzala Šárka Vaculíková) v seriálu nakonec skončila před pár lety.

V následujícím videu se můžete podívat na fotografie herců a na to, jak se změnili v průběhu let:

Ingrid Šmídová

Ingrid vystupuje v seriálu už dlouhé roky, její představitelka je Jana Sováková. Ingrid vedla z počátku kadeřnictví v Ulici a pletlo se kolem ní velké množství mužů, například David Brancussi, který v kadeřnictví pracoval. Ingrid se dokonce stala invalidou, nakonec se jí však podařilo invalidního vozíčku zbavit. Její příběh v současnosti pokračuje v rodině Nyklových a stala se Lumírovou spolubydlící, je však dost možné, že toto spolubydlení se přehoupne do vztahu. Na Ingrid rovněž plynoucí roky nenapáchaly žádnou neplechu a vypadá pořád k světu.

Marek Mastný

Kdo má dobrou paměť, bude si pamatovat, jak vypadal Marek Mastný ve svých začátcích. Tmavovlasý muž s pár kily navíc. Pavel Novotný, který hraje bývalého starostu Ulice, si ale během celé své kariéry v seriálu zachoval své rádoby profesionální vystupování a vzhled elegána

Veronika Maléřová

Veroniku si pamatujeme jako usměvavou, milou, pracovitou a krásnou ženu. Ne jinak tomu je i v současnosti přesto, že v seriálu již nepůsobí. Její představitelka Hana Holišová se nadále věnuje kariéře herečky, a to i v divadle.

 

Zdroj:

  • autorský text