Chodí Adam s někým? Vanda v koupelně objeví stopu

Chodí Adam s někým? Vanda v koupelně objeví stopu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jarka stráví u Adama noc. Stane se tak ve vší počestnosti, ale ráno zaspí a zapomene si v koupelně sponku. Tu po návratu z Japonska objeví Vanda. Jak to Adam vysvětlí? A bude Blanka vyzvídat, od koho je kytice, kterou Jarce doručí kurýr?

Kristýna potká Adamovu novou přítelkyni

Jarka stráví noc u Adama, neodehraje se však nic mládeži nepřístupného. Přespí na gauči a ráno se jí podaří zaspat. Spěchá do práce, ale na schodech se málem srazí s Kristýnou, která si k bratrovi přijde pro školní skripta. Samozřejmě se to neobejde bez výmluvných úsměvů. Adam sestru poprosí, aby před mámou o jeho nové známosti pomlčela. Jarka dorazí do ordinace se zpožděním, a snad právě proto si Blanka neodpustí poznámku ohledně její svačiny. Když zaspala, kdo jí láskyplně připravil jídlo? Byl to Adam, pochopitelně, ale Jarka začne mlžit, že si svačinu připravila už včera večer. Do toho se objeví kurýr s velkou kyticí. Tohle už rozpačitá slečna neokecá. Blanka má jasno, nicméně se snaží nevyzvídat.

Vanda a Luděk se vrátí z Japonska a Luděk objeví poloprázdnou lahev. Takže je jasné, že si Adam večer někoho přivedl. Tvrdí, že šlo o spolužáka, ale Vanda ho překvapí, když mu ukáže sponku, co našla v koupelně. Ta asi nebude patřit kamarádovi…

Jakub chce vzít Vojtu na výlet – plánuje únos?

Jakub si počká, až Karla odejde z bytu, a zazvoní u dveří jako vlk na neposlušné kůzlátko. Vojta mu bez váhání otevře v domnění, že si máma něco zapomněla. Jakub se vnutí dovnitř a zahraje si s chlapcem karty. V předstíraném přátelství mu navrhne, aby někdy po fotbalovém tréninku vyrazili vlakem na výlet. Pojedou prý jen sami dva a rodiče je budou hledat. Karla vzápětí dorazí domů a zůstane šokovaně zírat, když na gauči najde Jakuba, jako by se nechumelilo. Vyzve ho, aby okamžitě vypadl, pan scenárista ale s odchodem nespěchá. Chce si s ní promluvit. Nepohodnou se a Jakub začne vyhrožovat, že vše prozradí Márovi.

Později, když už Jakub odešel, se Vojta mámě zmíní o záhadném výletu. Karla začne vyvádět a důrazně mu zakáže otevírat cizím lidem. Protože Jakub je cizí a rozhodně s ním nikam nepojede! Vážnost situace ji přiměje zavolat Jirkovi a poradit se s ním o dalším postupu. Jirka chce Jakuba nahlásit a Karle zajistit ochranku. Jen nerada souhlasí a uzná, že musí Kryštofovi povědět pravdu dřív, než to udělá Jakub.

Vojta v ohrožení?,Zdroj: TV Nova

Pojede Anežka na vysněnou stáž?

Magda nerada oznámí Anežce, že kvůli kouření marihuany nesmí jet na stáž ve Švýcarsku. Dívka začne protestovat a poprosí ji, aby se za ni u pana ředitele přimluvila. Klidně si nechá přidělit jiný trest, je odhodlaná třeba i umývat záchody, jen když bude moct jet. Taková stáž by se koneckonců perfektně vyjímala na přihlášce na vysokou školu, kdyby snad Anežka chtěla v budoucnu studovat ekologii, chemii nebo fyziku. Magda slíbí, že za ni u Prokopa zabojuje. Rozptýlí ji však Tomáš, když se zastaví na návštěvu. Smutní po Zdence, která má právě výročí úmrtí.

Zdroj článku:
  • Autorský text