Mirek si udržuje Magdu penězi. Kdy Magda sundá růžové brýle?

Mirek si udržuje Magdu penězi. Kdy Magda sundá růžové brýle?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Řeč je o pohledné učitelce Magdě, která učí na gymnáziu, a o úspěšném podnikateli Mirkovi, který je velmi movitý. Mirek je kamarád Prokopa, který se s Magdou seznámil na společném výletě při lezení na skály.

 Dlouho to netrvalo a Mirek pozval Magdu na první rande. Mezitím se jiskření mezi Magdou a Prokopem vytratilo a jejich vztah se stal spíše přátelským.

Kamarádský trojúhelník

Mirek s Magdalenou tvoří pár, ale velmi blízko mají oba k Prokopovi, který je kolega Magdy. Často se spolu scházejí všichni tři a vypadá to, že mají k sobě blízko. Nebo je za tím něco jiného?

Myslí to Mirek s Magdou vážně?

Na první pohled se snaží Mirek dělat pro Magdu první poslední, kupuje jí drahé dárky, bere ji na výlety. V trápení, které Magda aktuálně prožívá ve škole, se jí snaží poradit. Jeho rada je, aby Magda odešla ze školy, a to i z finančních důvodu. Magda se však stále brání a snaží se najít východisko z komplikované situace. Bojuje přitom s Landovou, která na ní nenechá nit suchou a rozhodně jí nic nedaruje. Je však Mirkův zájem o Magdu opravdový ? Producenti Ulice se nám snaží Mirka předvést tak trochu jako lstivého a možná až moc ambiciózního muže. Je tedy možné, že má Mirek i jiný zájem a nemyslí to s Magdou až tak dobře?

Veronika Čermák Macková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Prokop možná ještě nesložil zbraně

Mladému učiteli se jeho kolegyně jistě nesmírně líbí a navíc jako její kolega a kamarád má k ní velmi blízko. Dřív mezi Magdou a Prokopem něco bylo, nakonec se z toho však vztah nevyklubal a Magda začala chodit s Mirkem. Dá se tedy očekávat, že Prokop zaútočí a pokusí se Magdu svému příteli převzít? 

Jak to celé dopadne?

Na rozuzlení tohoto trojúhelníku si budeme muset zřejmě ještě nějakou dobu počkat, ale co víme jistě, bude to velmi zajímavé! Nám jako divákům nezbývá nic jiného, než se těšit na další epizody.

 

Zdroj: