Survivor Česko & Slovensko: Šaškárna s VIP, loňský „bizár“ možná překoná letošní kmen celebrit

Survivor Česko & Slovensko: Šaškárna s VIP, loňský „bizár“ možná překoná letošní kmen celebrit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
VIP je zkratka z angličtiny. Znamená „very important person“, v překladu „velmi důležitá osoba“. Lidem označeným jako VIP jsou určeny lepší služby a péče, případně mají přístup na akce, kam se běžný člověk nedostane.

V české reality show Survivor je ovšem kmen celebrit spíše k smíchu. Loni neschopnost obejít se bez servisu od maminky, teplého bytečku nebo plné lednice rozložila velkou část soutěžících, kteří měli za úkol zvýšit atraktivitu drahé licence, kterou televize musí zaplatit.

Před odjezdem

A jak to vypadá, ani letos kmen Titánů, složený z lidí, ke kterým nejspíš vzhlíží vaše děti, nemá ten správný dopad. Dokonce ani největší borec, co má za sebou kurz přežití, ještě nedokázal nacvičeným způsobem rozdělat oheň.

Možná by stačilo, kdyby mu v jeho snaze někdo z jeho kmene aktivně pomohl, čímž není myšleno zírání z dvoumetrové vzdálenosti a hledání nejideálnějšího postoje pro kamery.

První odpadlík

Adéla, koláž
Adéla, koláž | Zdroj: TV Nova

Asi nikoho nepřekvapilo, že jako první vypadlo děvče, co se označuje za zpěvačku a influencerku, a po pětidenním pobytu má pocit, že o hráčích ví všechno a musí to říct ostatním. S její ufňukaností si ani moderátor pořadu na kmenové radě neuměl poradit, ale Adéla už má jasno v tom, kdo rozhodně nevyhraje.

Adéla Krejdlová velký dojem neudělala. A to ani vizuálně. Na její adresu se sesypala doslova lavina kritiky ohledně vzhledu, který prezentuje na sociálních sítích. Štíhlá a bujným hrudníkem obdařená influencerka se ani vzdáleně nepodobá osobě, kterou zachytily kamery v reality show.

To samozřejmě generace lidí, která má pocit, že by bez existence sociálních sítí nemohla existovat, nese špatně. Je to vlastně zrada. Pobouřený mladík se ptá, jak si má najít holku, když si na sociální síti vybere krasavici s impozantním hrudníkem a na rande potom dojde dívka, která se ani trochu nepodobá prezentaci na internetu.

Ornela , koláž
Ornella , koláž | Zdroj: TV Nova

Další propagovaná osobnost z kmene celebrit, která kvůli „strastiplnému dětství a šílené matce" slibovala, že ve hře o přežití ukáže pořádnou podívanou, už je podle neoficiálních drbů doma. Manžel Ornelly Koktové si dokázal užít na chvíli světla reflektorů více než jeho manželka. Pepa umí uvařit knedlíky, hlásaly titulky v magazínech. Pepa byl s dítětem na pohotovosti. Pepa se umí postarat o vlastní děti! Neměl by za to dostat metál?

A otrlá a drsným životem zocelená Ornella byla v první a druhé epizodě neviditelná. Dokonce ji kmen vyřadil ze souboje o kmenovou imunitu, protože poté, co se v kmenu Lovců hned první noc zhroutil soutěžící, protože mu nepřivezli postel a nedostal večeři, musel kmen Titánů ze soutěže vypárovat jeho absenci jedním ze svých členů. Věčně nespokojená Ornella tak byla asi jasnou volbou. Mluvilo se o ní i jako o možné volbě do duelu, než se Mikýř rozhodl, že do duelu půjde on a nebezpečnou soupeřku, která nezvládla ani přeběhnout po dráze ze sudů, drtivě porazí, aby si získal respekt, když už mu k tomu nepomohl ten kurz přežití.

Zdroj článku:
  • Autorský text