Ulice: Prokop stráví noc u Magdy a prozradí jí zásadní tajemství

Ulice: Prokop stráví noc u Magdy a prozradí jí zásadní tajemství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Profesoři si v 4180. dílu krátí dlouhou chvíli na lyžařském výcviku, a tak Prokop navštíví Magdu na jejím pokoji, aby jí zvedl náladu.

Prokop připraví krásné narozeninové překvapení, a přestože Magda nemá překvapení ráda, to Prokopovo jí vykouzlí úsměv na tváři. Jak on jí rozumí. Vypadají jako ideální pár, který by se skvěle doplňoval. Jenže Magda je s Mirkem a Prokop s Nikčou. Ráno po tom, co se Prokop vzbudí u Magdiných nohou, je však všechno trochu jinak.

Dan se chystá na návštěvu k rozverné Sáře, která mu nabídla sex. Dan je už u dveří do Sářina bytu příšerně nervózní, a když se před ním Sára začne svlékat, celý se třese a má pusu dokořán. Dělá mu problém promluvit, natož se odhodlat k něčemu dalšímu. Sára je však dívka činu a Dana cileně provokuje. Ten se vykrucuje všemožnými poznámkami o gauči, poličkách a různých nesmyslných věcech. Když se Dan osmělí a snaží se Sáru políbit, ona nechápe a zabrzdí ho. Dokonce se mu vysměje, že to s tím sexem byla jen legrace. Nebo nebyla? 

 

Marečkovi se stěhují do nového bytu a Jirka s Tonym jim pomáhají. Za to očekávají, že bude slavnostní kolaudace. Karla s Kryštofem tak připravují oslavu, se kterou vlastně ani nepočítali. Škoda, že neznají Irenu Landovou, ta by jim jistě a ochotně celou parádu zorganizovala tak, jako organizuje tu narozeninovou pro Magdu. 

Magda má černé svědomí, že s Prokopem takhle náhle usnuli a strávili noc v jednom pokoji. Bojí se, aby na to nepřišli studenti a také by se to nelíbilo ani Mirkovi, ani Nikče. Od Prokopa se však dozví, že už přítelkyni nemá… Magda by se však měla více starat a zajímat o studenty a o to, co dělají, když jí zmizí z dohledu, než o to, co by si pomyslel Mirek, kdyby se dozvěděl o Prokopově přítomnosti na jejím pokoji. 

 

Zdroj:

  • autorský text