Dnes v Ulici: Ivu v salonu navštíví poražený kluk a Mastný vytahuje špínu na soudce

Dnes v Ulici: Ivu v salonu navštíví poražený kluk a Mastný vytahuje špínu na soudce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nešťastný incident z podzemních garáží Ivu i nadále pronásleduje. A dnes dokonce dostane ještě jasnější obrysy. To Mastný vyčmuchal špínu na soudce, i když mu to Milena zakázala. Jeho nátura mu nedovolí zůstávat stranou.

Bruno s Bárou řeší nejen rozbitou pračku

Nevyžehlené prádlo od Báry a Bruna je pro Ivu drobným rozptýlením. Bára se však netváří příliš nadšeně, když slyší, že ho Iva vyžehlila. Možná, že právě s tímto Bruno počítal. Proto si své trenky nechal sušit v Coolně. Kdyby mu je žehlila Iva, nejspíš by to nerozdýchal. Rozbitá pračka je pro ně nicméně zrcadlem jejich nepříliš dobré finanční situace. Ačkoliv je Bruno v Coolně téměř pořád, nemá dost peněz na to, aby si vytvořil slušnou rezervu. Na svém účtu nemá peníze ani Bára, jejíž jediný příjem tvoří hlídání malého Tedíka. Teď si s ní však chce jeho maminka promluvit. Bára se bojí, aby jí smlouvu nevypověděla úplně. To by zůstala úplně na suchu.

Ivu navštěvuje sražený kluk

Iva s Vítkem si myslí, že neexistuje jiná možnost, než spor řešit soudně. Nabízených 300 tisíc korun protistrana odmítla s tím, že jsou náklady na léčbu opravdu vysoké. Soud je tedy nevyhnutelný. Nebo se stane ještě něco? Ano. Přímo Ivu navštíví sražený kluk. O berlích se za ní dobelhá, aby jí vlastně řekl ne příliš potěšující zprávu. Cena jeho léčby se opravdu vyšplhá na toho půl milionu. Vlastně jí lidsky domlouvá, aby s Vítkem neblbli a půl milionu zaplatili dříve, než bude chtít jeho právník mnohem vyšší částku. Ivu tohle vyděsí, ale na nabídku osobního setkání přece jenom kývne. Když to doma říká Vítkovi, ten je v šoku. Myslí si, že není dobré se takhle kamarádíčkovat. Všechno proběhne soudně a basta. Iva ale jeho vztek mírní. Možná by bylo přece jen dobré si kluka vyslechnout, když už si ji pracně našel.

Soudce leží Mastnému v žaludku

S Jirkou Hermanem už Mastný vleze do dveří, a dokonce si i potykali. Teď má pro změnu konflikt s jeho tátou soudcem. Ten totiž šťourá v jejich životech více, než je zdrávo. Konkrétně se zaměřil na okolnosti kolem Druhé šance. To se Mastnému tak trochu hodilo. Právě díky jeho zvýšeného zájmu převzal moc od Mileny. Její starostí je teď sehnat peníze pro Radka, kterému dluží, a vůbec jí to není příjemné. Dokonce chce svou kabelku prodat pod cenou. Moc se jí nelíbí ani fakt, že Radek kolem soudce takhle čmuchá. Vždyť jim to Gábina zakázala. Co když tohle povede ke zrušení svatby? To by jí její holčička nikdy neodpustila. Možná by měla Milena polevit v hysterii a nechat Radka ať dělá, co umí.

Radek si Jirku přitahuje na svou stranu

Radek Mastný je sice bývalý trestanec, Jirku však ujišťuje, že Druhou šanci už povede jen tak, jak je správné. Tedy bez podrazů a bez průšvihů. To Jirka slyší moc rád. Nerad by totiž, aby tahle situace Gábinu nějak zatěžovala.

Zdroj článku:
  • Autorský text