Škoda, že jsou sourozenci. Jako manželé v Ulici by byli nepřekonatelní. Jednou je však donutili hrát milence

Škoda, že jsou sourozenci. Jako manželé v Ulici by byli nepřekonatelní. Jednou je však donutili hrát milence
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Novácký seriál Ulice by si jistě zasloužil mít také nějakou výraznou a zábavnou dvojici manželů, jakou měla třeba Ordinace v růžové zahradě v podobě Heluš a Boba Švarcových. Fantasticky by spolu fungovali Milena Pumrová a Miloš Knobloch, jenže tahle kombinace není možná. Jsou totiž sourozenci. I když jednou hrát milence museli…

Ona drásavě protivná, on všetečný a břitce vtipný. To by byl skvělý pár a záruka kvalitní zábavy. Mluvíme o dvou postavách Ulice, Mileně Pumrové a Miloši Knoblochovi. Do jaké míry jsou tito dva oblíbení samostatně, o tom bychom mohli vést debaty. Dohromady by jim to však skvěle hrálo. A ono jim to vlastně skvěle hraje, jen ne v seriálu, ale ve skutečném životě. 

Postava Mileny Pumrové byla donedávna spíše skrytá a zmiňovaná jen verbálně, než že bychom znali její tvář. Mohli jsme si ji představit jakkoliv. Jako matka Gábiny Pumrové a bývalá žena Radka Mastného, který si vždy potrpěl jen na samé hezké ženy, ať už to byly milenky nebo oficiální přítelkyně, musela mít jednoznačně šmrnc. A aby takovou dobu vydržela v manželství s lhářem a intrikánem, musela být jistě i chytrá a prohnaná. A vida. Pumrová je nyní na světě v celé své kráse a všemi zmíněnými vlastnostmi se pyšní. Ztělesňuje ji šmrncovní herečka Alena Štréblová, která je známá i z Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrála první manželku primáře Čestmíra Mázla, která v seriálu zemře.

 

Starší bratr Aleny Štréblové Jiří Štrébl si v Ulici lebedí v roli bodrého a hlučného Miloše Knoblocha. Jeho postava zpočátku nebyla úplně kladná a zábavná. Člověku naskakuje husí kůže, když si vzpomene na jeho hrubé a tvrdé chování vůči Emě, která se sotva vzpamatovala z toho, že musela odejít od Anči a Bedřicha k její vlastní matce. Milošova postava však prošla postupnou proměnou v hodného a starostlivého otce a přítele.

A jací jsou vlastně Alena a Jiří ve skutečnosti sourozenci? Blízcí. Jiří, jako správný starší bratr svou malou sestřičku vždy ochraňoval a uměli si spolu i hrát. Osm let je však velký rozdíl, a tak když přišlo na nějaký ten mejdan Jiřího s kamarády, skončila Alena třeba i na balkoně, aby nepřekážela. Alena se naopak s velkým bráchou vytahovala a používala ho jako pojistku, když si na ni někdo dovoloval. Dodnes mají mezi sebou silné pouto, ale že by se jim chtělo hrát milence, to tedy rozhodně ne. I když jednou museli. Když onemocněli jejich herečtí partneři. Znovu by si to však velmi neradi zopakovali. 

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.novinky.cz