Ulice: Karla se cítí pod psa, Kryštof zuří. I na Vandu jdou mdloby. Nadešel právě tímto její definitivní konec v seriálu?

Ulice: Karla se cítí pod psa, Kryštof zuří. I na Vandu jdou mdloby. Nadešel právě tímto její definitivní konec v seriálu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karlu tíží svědomí i strach o syna a celou rodinu. Musí tedy s pravdou ven, ať už to pro ni bude znamenat cokoliv – ztrátu manžela, dětí, rodinného zázemí. Vanda se po návratu z Tokia necítí vůbec dobře. Magda ve 4345. dílu zažije velký šok, když bude najednou držet v ruce dopis napsaný její mámou.

Karla čeká na Kryštofa do noci, aby se mu mohla přiznat. Je to k nevydržení. Karla na chvilku usne, ale hned, jak si k ní Kryštof lehne do postele, procitne a chce s ním mluvit. Kryštof je však tak unavený, že sebou praští do postele a jediné, co chce, je spát. Karla se tak musí trápit až do rána.

Další den už však nic neodkládá a Kryštofovi říká krutou a syrovou pravdu o podvodu s Jakubem. Kryštof je tím tak zaskočen, že se tomu nejdříve rozpačitě a nevěřícně krátce zasměje. Když mu však dojde, co mu Karla právě oznámila, úsměv ho přejde a nejraději by po Karle vystartoval. Raději se proto otočí a vystřelí z bytu. Nějaké další vysvětlování ho nezajímá. 

Zdroj: TV Nova

Vanda má strach, že v Tokiu chytila nějakou nemoc. Je jí špatně od žaludku a necítí se ve své kůži. Luděk to přisuzuje změně časového pásma, nic jiného si nepřipouští. Vandě by jistě prospěla třeba nějaká masáž, kosmetika, nějaká relaxace. Ale co by bylo ještě lepší, kdyby s ní Luděk něco podnikal, kdyby spolu trávili více času.

Chce se k němu nacpat na golfové hřiště a hrát s ním a prezidentem lékařské komory golf. Luděk se z toho nejdříve snaží vykroutit, ale nakonec Vandě kývne na to, že ji to naučí. Ještě jí předá kreditní kartu, ať si zaplatí vše, co potřebuje, a Vandu rázem přejde veškerá nevolnost. 

Karla na Kryštofa čeká a čeká, až se vrátí domů. Ten bloudí po městě, nezvedá telefony, neví, co si má počít. Staví se v Coolně, ale Tonyho nevnímá, ani není schopen s ním komunikovat. Jeho manželka, žena, kterou miluje a má s ní rodinu, mu oznámila, že mu byla nevěrná a lhala mu. Karla se Kryštofa přece jen k večeru dočká. Moc prostoru na to, aby mu vše vysvětlila, však nedostane. Když Kryštofovi řekne, že to se Štěpánkem trvalo tři měsíce, a že neví, proč se to stalo, Kryštof se zvedne, řekne jí, ať dětem vyřídí, že na delší dobu odjíždí a odchází od ní pryč.

Zdroj: TV Nova

Magda se dočká překvapující návštěvy. Přijde za ní dcera matčiny přítelkyně. Tyto dvě ženy spolu v pečovatelském domě trávily spoustu času a velmi se sblížily. Její maminka na tom však není zdravotně dobře, a tak jí raději už nyní předala dopis, který u ní schovala Magdina maminka a který měla dostat až za rok. Po odchodu Běliny dcery se však Magda na dopis vrhne, nevydrží rok čekat. Začte se do něj a slzy jí tečou proudem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text