Herman je super! No a Karla? Snad bude zase svá

Herman je super! No a Karla? Snad bude zase svá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice je plná zvratů a nečekaných příběhů, kdy se postavy často vyvíjejí zcela jinak, než bychom čekali. Už je poměrně pravidlem, že z dříve správného charakteru se časem vyklube normální člověk, který může předvést doslova ukázkové uklouznutí.

Co se stalo s Karlou?

Dříve až téměř otravně zásadová policistka najednou zcela ztratila hlavu a zdálo se, že i rozum kvůli okouzlujícími scénáristovi Jakubovi. Po velmi těžkém rozchodu, kdy bojovala doslova sama se sebou a svými touhami, může být jenom ráda, že se zatím nic neprovalilo.

Jenže Jakub si to nenechal jen tak líbit a posledním výkřikem zoufalství byl pokus o sebevraždu. Karla se tak znovu bojí, že se její uklouznutí provalí, což by mohlo ohrozit celou jejich rodinku, která se zdá být na první pohled jako z časopisu. Mára nemá sebemenší tušení, že by s Jakubem bylo něco v nepořádku, ale je otázkou, jestli ho následující události nenavedou na otázky, které by mohly přinést odpovědi, jaké rozhodně nechce slyšet.

Dokáže to Karla ustát bez ztráty kytičky?

Ustát takovou situaci si žádá spoustu nervů. Ale ani jindy ledově klidná policistka Karla jich nemá nekonečnou zásobu. Dojde tak k výbuchu emocí, kdy prozradí, že se s Jakubem nepohodla. Jenže její snaha o ukončení rozhovoru o Jakubovi bude mít spíše opačný efekt a vyvolá další otázky. Proč už s ním nechtěla spolupracovat? A aby toho nebylo málo, zvídavé dotazy klade nejenom Mára, ale především Věrka, která občas projevuje až netušené detektivní nadání. Je až s podivem, že na Karly románek zatím nepřišla.

Jak to s Karlou a celou její rodinou bude dál?

Po dramatické scéně, kdy se Jakub pokusil spáchat sebevraždu právě z nešťastné lásky hrozí, že celý románek se provalí přímo před Márou a rodinou. Právě Herman pomáhá Karle s krytím. Za svou dobrou službu to navíc vypadá, že bude po zásluze odměněn povýšením v práci.

Doma se ale Karla na svého parťáka spolehnout nemůže, a tak musí sama přemáhat smutek, nejistotu a stres z toho, co ještě přijde. Řekne o jejich lásce Jakub, až se vrátí z psychiatrie? Nebo jí zmizí ze života, i když se zdá, že by ho přeci jenom ještě ráda viděla?

Za to Hermanovi se v osobním životě daří

Aby všechny dějové linky v Ulici nebyly dramatické a stresující, musí některé z postav zažívat i lepší časy. Na pozitivní stranu rozhodně aktuálně patří i Herman, kterému se v osobním životě daří. Dokázal podpořit Gábinu během náročného léčení a oblíbil si ho také Gábiny syn Šimon.

Povedený společný výlet byl tak přímo plný rodinné pohody. Zároveň si to však Herman za své předchozí problémy se ženami, do kterých byl zamilovaný, rozhodně zaslouží. Otázkou však zůstává, jak dlouho se mu bude takto dařit a zda do jeho příběhové linky nevstoupí nějaký nečekaný zvrat přesně tak, jako to známe z Ulice.

Zdroje článku: