Justin Bartha: Co dělá hvězda z „Hangover“ trilogie a „Sexy 40“ dnes?

Justin Bartha: Co dělá hvězda z „Hangover“ trilogie a „Sexy 40“ dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na přelomu desetiletí byl Justin Bartha na vrcholu své kariéry. Zrovna dotočil úspěšnou komedii „Sexy 40“, než si zahrál v letech 2009, 2011 a 2013 v trilogii „Pařba ve…“. Od té doby se objevil v několika dalších projektech a dodnes ho můžeme zahlédnout v novějších filmech.

Začátek kariéry

Justin Bartha začal svou hollywoodskou kariéru jako asistent produkce ve filmu „Přeber si to“ s Robertem de Nirem a Lisou Kudrowovou. Herecký debut v celovečerním filmu přišel ve snímku „Láska s rizikem“. Přestože hrál po boku Jennifer Lopezové a Bena Afflecka, film byl propadák a pro Barthu nejspíš ne moc lukrativní. Až „Lovci pokladů“ s Nicolasem Cagem z roku 2004 přinesly Barthovi v Hollywoodu větší pozornost.

Průlom nastal v letech 2009 až 2013, kdy natočil hned čtyři u diváků i kritiků velmi oblíbené filmy. Nejdříve „Sexy 40“ s Catherine Zeta-Jonesovou, poté „Pařba ve Vegas“, kde převzal jednu ze čtyř hlavních rolí (s ním hráli Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis) a v obou pokračování „Pařba v Bangkoku“ a „Pařba na třetí“. Ve stejný rok jako poslední díl Pařby (2013) hrál ve filmu „CBGB: Kolébka punku“, který se taktéž těšil z dobrých kritik.

Justin Bartha začal svou hollywoodskou kariéru jako asistent produkce ve filmu „Přeber si to“ s Robertem de Nirem a Lisou Kudrowovou.

Poslední roky spíše rezervovanější

Poslední dva roky se na velkém plátně objevil jen zřídkakdy, roku 2019 si ještě zahrál ve filmu „Headlock“. Jeho aktuálním projektem je od roku 2017 seriál „Dobrý boj“, jehož natáčení mu z časových důvodů neumožňuje pracovat současně na nových filmech. Nedávno byl ale zveřejněn masivní plán Netflixu s novými, vlastními snímky. V některých má i Justin Bartha převzít hlavní roli.

Taktéž tráví hodně času se svou rodinou. V roce 2014 se oženil s učitelkou pilates Liou Smithovou. Ve stejný rok se jim narodilo první dítě, roku 2016 následovalo druhé.

 

Zdroj: