Zásadní okamžiky tohoto týdne v Ulici: Evženův návrat k Blance, Jakubův pokus o sebevraždu i příjezd van Ruyterových

Zásadní okamžiky tohoto týdne v Ulici: Evženův návrat k Blance, Jakubův pokus o sebevraždu i příjezd van Ruyterových
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice nás tento týden v mnoha směrech potěšila i překvapila! Konečně jsme se dočkali toho, že se Evžen a Blanka dali znovu dohromady. K dramatickému zvratu došlo i v případě Jakuba, jejž neopětovaná láska málem dohnala k sebevraždě. Po dlouhé době se také objevili Justine a Jean-Claude.

Evžen se vrátil k Blance a zvýšil nájemné

Evžen přiznal, jak moc mu Blanka v Austrálii chyběla. Po dlouhé době si věnovali zamilovaný polibek a s velkou slávou se k sobě vrátili. Evžena však trápila jedna nepříjemná záležitost – po domluvě s Adrianou byl nucen zvýšit nájemné o dvacet procent. Anička něco podobného čekala, potěšená ale nebyla. Po návratu Venduly do bistra přišla o příplatek za pozici vedoucí, a tak nemá na rozhazování. Mnohem hůř se ke zvýšenému nájemnému stavěla Vanda, která ho brala jako Evženovu ohavnou pomstu.

Jakubův pokus o sebevraždu na stránkách novin

Jakub poslal Karle video, na němž vyhrožoval pokusem o sebevraždu. Karla nevěděla, co si myslet, proto záběry pustila Jirkovi. Ten jí doporučil, aby se tím raději nezabývala. Snažila se tedy Jakuba ignorovat, jenže jí poslal druhé video, na němž stál při okraji střechy vysoké budovy. Přísahal, že skočí, pokud za ním Karla nepřijede. Nechtěla nic riskovat a vyrazila na místo. Cestou kontaktovala Jirku, který přispěchal s policejním týmem právě včas, aby Jakuba zpacifikoval. Agresivní scenárista byl převezen na psychiatrii. O jeho zoufalém činu si Marečkovi následně přečetli v novinách. Zejména Věrku to tvrdě zasáhlo. Umínila si poskytnout Jakubovi veškerou možnou podporu.

Kaštan se pověsil na krk Ivě

Od chvíle, co Iva ťukla do Kaštana autem, si neodbytný soused stěžoval na podivné bolesti. Pro jistotu ho vzala do nemocnice, kde mu zjistili, že má problém s plotýnkou. Iva si to dávala za vinu. Ne že by jeho potíže přímo způsobila, ale mohla je neúmyslně zhoršit, když ho porazila dodávkou. Vítek její pocity chápal, na druhou stranu už ho otravný hypochondr Kaštan pěkně štval. Pořád totiž Ivě posílal SMS zprávy nebo jí dokonce volal, protože chtěl s něčím poradit. Jak dlouho ještě hodlá využívat jejich dobroty?

Jak dlouho Kaštan ještě hodlá Ivu využívat? Zdroj: TV Nova

Lexík přistihl tátu při líbání s Kateřinou

Lexík měl oslavu narozenin a nakreslil si vlastní pozvánky. Rozdal je kamarádům a jednu udělal i pro maminku, která se sice zúčastnit nemohla, ale určitě ji to potěší. Další pozvánka si našla cestu ke Kateřině, což nadchlo hlavně Lumíra. Moc by ho mrzelo, kdyby jeho přítelkyně na oslavě chyběla jen proto, že ji Vilma nemá ráda. Lexík vnímal Krabici jako kamarádku a chtěl ji na večírku mít. Lumír ale neovládl své vášně a zatáhl Kateřinu do ložnice, kde je Lexík přistihl při líbání. Od té doby se vůči Kateřině choval chladně. Myslel si, že táta kvůli ní zapomněl na mámu.

Van Ruyterovi si chtěli odvézt Chrise

Do Ulice přijeli Justine a Jean-Claude van Ruyterovi a hned způsobili velký poprask. Jean-Claude se totiž naštval na Skyler, že mu ohledně Dirka celé roky lhala. Navíc dopustila, aby její syn žil v přítomnosti feťáka. Spolu s Justine se rozhodli odvézt Chrise zpátky do Amsterdamu, kde by měl potřebnou stabilitu a zázemí. S takovým nápadem ale nesouhlasil Franta.

Zdroj článku:
  • autorský text