Luděk Volák z Ulice v seriálu vytváří napětí

Luděk Volák z Ulice v seriálu vytváří napětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vasil Fridrich do Ulice jako manipulátor Luděk Volák vstoupil na podzim roku 2019 spolu s dalšími novými postavami. V Ulici se o něm nejprve pouze zmiňovala jeho žena Blanka Voláková, která se v seriálu objevila krátce před ním.

Luděk Volák do Ulice nevstupuje s dobrou pověstí

Luděk Volák z Ulice, kterého hraje Vasil Fridrich, do seriálu vstoupil na podzim roku 2019 spolu s dalšími postavami – Jolanou Berkovou (v podání Miluše Šplechtové), s Bárou Petrlovou (Eliška Hanušová) a Lubicí Martinákovou (kterou hraje Marta Sládečková).

Většinou je to tak, že si na nově přicházející postavy diváci udělají názor až s prvními díly, ve kterých hrají. U seriálového Luďka Voláka to je ale jinak. První zmínky o něm padly ještě v době, kdy v Ulici nehrál. Může za to postava jeho ženy Blanky Volákové, která se v Ulici objevila krátce před ním. Do Ulice se přestěhovala jako zubařka, kterou podvedl manžel a která se musí naučit žít a fungovat bez něj. Později do Ulice přijíždějí i její děti.

Díky těmto scénám už diváci seriálu tak nějak tuší, že Luděk Volák bude pěkné kvítko. To ale ještě neví, že se vedle Blanky v seriálu později objeví také a postará se o napínavou dějovou linku.

Luděk Volák hraje perfektního manipulátora

Luděk Volák, kterého v Ulici hraje Vasil Fridrich, je perfektní zubař, ale nepokulhává ani v manipulaci.

Kvůli jiné opustil svou ženu Blanku, která se zkroušeně vydala do Prahy začít nový život.

V té době Luděk zůstává v Jihlavě a vypadá, že mu to s novou partnerkou klape. Vše není tak růžové, jak se na první pohled jeví, o čemž nasvědčuje Luďkova stále častější přítomnost v Praze.

Luděk se vedle Blanky a dětí začíná v Praze objevovat čím dál tím častěji a jako důvod uvádí nové pracovní místo. Největším důvodem pro to, že se chce Luděk k Blance zase vrátit, je fakt, že jej opustila jeho nová přítelkyně.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Luděk Volák a scény s alkoholem

Čím více Blanka Voláková propadá do problémů s alkoholem, tím více je Luděk Volák v její blízkosti. Ti dva se dokonce rozvedou, aby později mohli být zase spolu. Blanka Voláková prochází těžkým životním obdobím, pod vlivem alkoholu jako zubařka ordinuje a hrozí jí vyhazov z práce. Vše za ni žehlí Luděk, který se jí rozhodl pomáhat. Spíše ale využívá Blančinu slabost a omotává si ji kolem prstu.

Luďkova dějová linka není zdaleka u konce

Luděk Volák je záporák se vším všudy. Blance Volákové komplikuje život, i když se tváří jako její největší zachránce. Myslí si, že má vše nejlépe pod kontrolou, a tak se snaží řídit životy i svým dětem. Ty si však jeho chování nenechávají líbit. Jednu dobu už mohou mít diváci pocit, že se Blanka z Luďkova vlivu vymaňuje, ale pak se ním pod vlivem emocí opět dává dohromady. To i přesto, že z toho nemá úplně dobrý pocit.

Postava Luďka tím dostává novou náplň a diváci se mají na co těšit.

Zdroje: