Dnes v Ulici: Usmíření se nekoná ani mezi Evou a Milošem, ani mezi Tondou a Lumírem. Ale Franta a Bára se spolu zasmějí

Dnes v Ulici: Usmíření se nekoná ani mezi Evou a Milošem, ani mezi Tondou a Lumírem. Ale Franta a Bára se spolu zasmějí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco František s Bárou si po dlouhé době promluví bez napětí a nenávisti, mezi Tondou a Lumírem dojde k další ostré hádce, po níž se Tonda opět nepředstavitelně urazí. Dotčená a uražená bude také Eva, a to až zjistí, že Miloš radši otravuje jinde, než aby se konečně vrátil domů.

Eva nepříjemně překvapí Skyler. Nechá jí v bytě Miloška

Skyler se v pondělí chystá do Amsterodamu, a kdyby Miloš mohl, nejradši by se přidal. Dívka si na něj postěžuje Aničce, přesvědčená o tom, že ten vyžírka u nich bude chtít zůstat už napořád.

Později se u Aničky zastaví Eva s naléhavou otázkou, kde teď vlastně Miloš bydlí. Udivuje ji, že ještě nepřišel domů. Vždycky jen přivede Miloška a zase zmizí. Anička na ni zmateně kouká. Copak Miloš má dovoleno vrátit se domů? Jasně že ano, odvětí Eva. Chtěla ho jen trochu vytrestat, ale nečekala, že bude Knobloch trucovat tak dlouho. Když jí Anička řekne, že bydlí u Františka a Skyler, Eva se naštve ještě víc. Tak ten trouba raději otravuje druhé lidi, než aby se vrátil za ní! Podle Aničky by mu měla zavolat a dát jednoznačně vědět, že se může vrátit domů.

Chvíli se zdá, že to tak Eva opravdu udělá, ale pak prostě jenom vezme malého Miloška, odvede ho do bytu Skyler a Franty a nechá ho tam – ať se Miloš stará. Skyler hned propadne panice, že tam odteď budou bydlet oba. Přiměje Frantu slíbit, že to vyřeší ještě před jejím odjezdem do Amsterodamu.

Franta s Bárou si konečně normálně popovídají

Franta se dnes v Coolně potká s Bárou a po dlouhé době si normálně popovídají. Vtipkují o Milošovi, smějí se a Franta je za to upřímně vděčný. Ne že by za její dobrou náladu mohl on. Vypadá to spíš, že Bruno ji dělá opravdu šťastnou. Zase spolu byli bruslit…

Bruno má na Báru očividně pozitivní vliv…
Bruno má na Báru očividně pozitivní vliv… | Zdroj: TV Nova

Lumír vyhodí Tondův rukopis do koše

Kateřina se staví u Lumíra a přinese mu Tondův rukopis. Že prý ještě chvíli seděl v hospodě jako hromádka neštěstí, pak se zvedl a svou novou knihu tam prostě nechal. Lumíra to ale nijak nedojme. Neobměkčí ho ani následná návštěva samotného Tondy, jenž se přijde zeptat, jestli už rukopis četl. Lumír mu řekne, že ho nikdy číst nehodlá a že ho vyhodil do koše. To je pro Tondu bohužel poslední kapka. Nesmírně se urazí a odejde.

Kateřina rukopis najde a vytáhne z koše. Zjistí, že listy jsou potištěné jen z jedné strany, a chce je tedy využít alespoň na nějaké poznámky. Přečte si snad Tondův výtvor a zjistí, že o Lumírovi napsal něco pěkného?

Zdroj článku:
  • Autorský text