Pondělní Ulice: Magda vybalancuje situaci s Kalinou a Bruno s Bárou si sjednávají rande

Pondělní Ulice: Magda vybalancuje situaci s Kalinou a Bruno s Bárou si sjednávají rande
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4456. díle Ulice Magda zapojí všechny své smysly k tomu, aby Kalinu na škole udržela. U Báry a Bruna to vypadá na první rande. Ani fakt, že Vojta nemůže bruslit, pro ně není překážkou k tomu, aby se potkali.

Magda by si hodně vyčítala, kdyby Kalinu kvůli ní vyhodili

Spor ohledně Kaliny vrcholí. Prokop si totiž stojí za svým – Irena se špatně rozhoduje a Kalina by měl jít do důchodu. Je mu úplně fuk, jak moc ji zraní a jak moc bude Kalina doma bez svých studentů nešťastný. To Magda je v tom úplně jiná. Celý víkend byla smutná a na Prokopa naštvaná. Jestli by kvůli ní musel jít Kalina do důchodu, hodně by si to vyčítala. Ona totiž jako první začala řešit k smrti vystrašené studenty.

To potom vedlo k tomu, že Landová začala ke Kalinovi chodit na hospitace. A pak se toho chytil i zarputilý Prokop. Jeho způsob řešení problémů je poněkud rázný a dost odlišný od toho Magdina. Ta vždycky dbá na to, aby ostatním neuškodila. I proto vymyslela, že by mohl Kalina učit jen ty studenty, kterým jeho rázný přístup nevadí. A ono to prošlo!

Vypadá to, že by si Bára s Brunem mohli rozumět
Vypadá to, že by si Bára s Brunem mohli rozumět. | Zdroj: TV Nova

U Bruna a Báry se schyluje k prvnímu rande

Naneštěstí pro Bruna a Báru byl Vojta vybrán do týmu, což znamená, že nemůže jít s Bárou a Brunem bruslit. To je ale pech, protože nejvíce se na bruslení těšili zrovna dospělí. Jak to udělat, aby spolu mohli být? No jasně, půjdou bez Vojty. Vždyť kurz bruslení potřebuje nejvíce stejně Bruno, který v tom dost plave. Jó vypadá to, že Franta je už minulostí. Bruno i Bára se v předchozích vztazích spálili, a proto pro ně bude teď jednodušší důvěrný vztah budovat jen velmi zvolna. A Franta... ten je teď trochu navíc. Moc rád by se scházel s Brunem, jenže čím dál častěji je u něj Bára. Ne že by byl škodolibý, ale jejich bezstarostné štěstí vídat nepotřebuje. Uvědomil by si totiž, jak velkou chybu udělal.

Zdroj článku:
  • Autorský text