Dnes v Ulici: Mileniny machinace se jí začínají nevyplácet

Dnes v Ulici: Mileniny machinace se jí začínají nevyplácet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soudce dnes mimoděk nahlédne pod pokličku rodiny Mastných. Ta si na oslavě, kterou pro Jirku přichystala sama Milena, trhne velkou ostudu. Milena se dostane do úzkých kvůli kladivu, které nestálo tolik, kolik řekla.

Mastný má další eso v rukávu, ale Slávkovy emoce neudrží na uzdě

Radek Mastný se nevzdává svého projektu Druhá šance, který si nechal Milenou přebrat. Chce se dostat do vedení a díky nově zjištěným informacím je k tomu o krok blíže. Kladivo, které Milenu údajně stálo dvacet tisíc, ji doopravdy vyšlo jen na desítku. Zbytek jí šlo z fondu rovnou do kapsy. Takovou černotu od ní Mastný nečekal. Protože mu však na jeho firmě opravdu záleží, ví, že tohle musí přestat. Slávkovi navrhuje plán, jak Milenu sesadit. Tomu se však z Mileniny krádeže úplně začernilo myšlení. Radka neposlouchá a je rozhodnutý s Milenou skoncovat jednou pro vždy. I kdyby to mělo znamenat, že si práci půjde hledat sám. Pro vypořádání účtů si vybere tu nejnevhodnější příležitost.

Oslava, kterou Milena neměla vůbec pořádat

Oslava Jirkových narozenin se dost možná obejde bez oslavence, zato na ní bude pořádná ostuda. Naštvaný Slávek totiž na Milenu vyletí rovnou v hospodě. Tvrdě a nevybíravě jí nařizuje, aby to s ním šla okamžitě řešit. Milena by se na místě nejraději propadla. Ani Radkovi Mastnému se toto vystoupení nehodí do krámu. Pro soudce je to také nepříjemná situace, kterou se rozhodne sám uklidnit. Nelze však popřít, že je pro něj zároveň přínosným pohledem do nitra rodiny Mastných. Na základě těchto setkání, a že jich neproběhlo mnoho, získává pocit, že se v jejich rodině děje něco mimo zákon. Milena by si jej rozhodně neměla připouštět tolik k tělu. Že se vůbec k nějakým podvodům odváží, když má v rodině policistu a teď nově i soudce.

Slávek Mileně tvrdě vyhrožuje

Ačkoliv soudce situaci v hospodě uklidnil, to, co ji vyvolalo Slávek jen tak neskousne. Proto do hospody za Milenou a za zády Radka vyráží znovu. Tam ji zastihne samotnou, a proto si nebere servítky. Na Milenu křičí a tvrdě jí vyhrožuje. Ta je bílá jako stěna a nejspíš jí dochází, že podnikání v Druhé šanci nebude jen tak a je potřeba sitauci narovnat. Možná přece jen ráda předá agendu Mastnému a spokojí se se spoluúčastí. V něco podobného Radek Mastný doufal. Přemýšlel, jak to na Milenu chytře navléct, ale vypadá to, že se situace vyřeší úplně sama.

Jirku dojímá Šimonovo objetí

Ačkoliv v rodině dochází k šarvátkám, Jirka si může užít klid domova, kde má Gábinu a Šimona. Ten pro něj úplně sám upekl dort ve tvaru pistole. Jirka oceňuje jeho smysl pro humor a dojímá se nad jeho silným objetím. Na rodinu si sice počkal, ale to čekání stálo za to.

Zdroj článku:
  • Autorský text