Ulice: Pumrová by měla vyletět z Druhé šance i z hospody. Takovou servírku by člověk se zdravým rozumem nezaměstnal

Ulice: Pumrová by měla vyletět z Druhé šance i z hospody. Takovou servírku by člověk se zdravým rozumem nezaměstnal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každá druhá postava v Ulici je z nějakého důvodu terčem kritiky. Vlastně co si budeme povídat, úplně každá, včetně Pumrové. Když se špičkuje s Mastným, je to zábava, avšak teď diváky irituje, jak se Milena do všeho plete, nelegálně nakládá s penězi neziskovky a je nepříjemná na hosty restaurace.

Mileně zřejmě končí zlaté časy

Že krámek v Ulici funguje nejen jako oblíbená kavárna, ale také jako kancelář k projednávání veškerých firemních záležitostí, si už diváci samozřejmě stačili všimnout. Využívá ho nejen Eva, která se s doplňky stravy nakvartýruje všude, nýbrž i dozorčí rada neziskové organizace Druhá šance. Nejednou jsme mohli být svědky toho, jak se tam ředitelka Pumrová dohaduje s podřízenými, aby prokázala svou autoritu, přestože o spoustě věcí neví zhola nic. Ani nejnovější epizody nebudou v tomto směru výjimkou.

Dozorčí rada se tentokrát sejde, aby Mileně vyčetla nákup předraženého a nespolehlivého kladiva. Přitom ještě ani nevědí, že ho koupila levněji a zbytek peněz strčila do vlastní kapsy. Pravda, původně chtěla Gábině přispět na svatbu, ale nakonec byla z námitek kolegů natolik rozhozená, že si potřebovala udělat radost a vyplázla balík za novou kabelku.

Neopatrná Milena na své jednání brzy doplatí.
Neopatrná Milena na své jednání brzy doplatí. | Zdroj: TV Nova

Já jen doufám, že se konečně provalí ty její čachry a lži s penězi za Druhou šanci, protože jí to prochází už pěkně dlouho. A ty její kabelky, které si kupuje za tisíce z tohoto konta, by se měly zarazit.

V tomhle by si s marnivou Vandou, která teď ždímá peníze z nemocné Hany, mohla podat ruku. Naštěstí se Radek vnutí mezi členy dozorčí rady a společně s nespokojeným Slávkem hodlá Mileně zatnout tipec.

Hospoda by zasloužila lepší obsluhu

Mezi diváky se povídá, že arogantní a nezdvořilá Milena měla už dávno vyletět nejen z neziskovky, ale především z hospody, kde pracuje jako nerudná servírka. Když se její tým neschází v krámku, vysedává právě u piva a řeší firemní záležitosti. Těm se Milena často věnuje na úkor práce číšnice. Vždy upřednostňuje vlastní zájmy, obzvlášť jedná-li se o šarmantního soudce Hermana, a povýšeně ignoruje ostatní hosty. Za něco takového měla dostat padáka už hodně dávno.

„Pominu to její tunelování, je dobře, že to tam dali, protože je to klasické české chování, dodržování zákonů je pro slabochy. Co ale nepochopím, je to, že je stále zaměstnaná v restauraci. To si na její chování k hostům nikdo nestěžoval? To, jak si otevírala hubu na Kateřinu či Lumíra? Vím, jaká je v Praze nezaměstnanost, ale i tak věřím, že by nebyl problém najít alespoň průměrně schopnou servírku.“

Slávek už si to líbit nenechá…
Slávek už si to líbit nenechá… | Zdroj: TV Nova

Divák, který tohle napsal, se nemýlí, ale je třeba brát v úvahu, že i když se Ulice chlubí tím, že odráží každodenní život a všední starosti, nebývá pokaždé přesvědčivá a někdy jde proti logice věcí. Stačí vzpomenout na Ivinu kritizovanou autonehodu v garážích, kde musely být kamery dokazující její snahu o sebeobranu, ale v seriálu se o této celkem jasné možnosti zatím nikdo nezmínil. Stejně tak je očividně možné, aby drzá a sebestředná servírka rozjížděla další byznys přímo v práci, protože koneckonců – kdyby byla slušná a tichá jako Henry, koho by bavilo se na to dívat?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři