V Ulici se schyluje k nevěře: Podaří se Karle zachránit rodinu?

V Ulici se schyluje k nevěře: Podaří se Karle zachránit rodinu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věra si užívá v lázních a vůbec netuší, co se děje u nich doma. Zatímco se nechává hýčkat a masírovat a navštěvuje různé ozdravné kúry, Luboš není schopen se sám ani napít, ani si dojít tam, kam potřebuje. Kryštof s Karlou budou zachraňovat situaci. Karla však bude v 4143. dílu muset zachraňovat ještě někoho jiného.

Luboš si odmítá přiznat, že na věci nestačí sám. Kryštof se ho snaží dostat k nim domů, kde se o něj mohou s Karlou postarat a Kryštof tak nebude muset pendlovat sem a tam a nechávat samotné Karle na starost celou domácnost i děti. Luboš je však tvrdohlavý a nechce nikam. Nastalá situace, která donutí vlastního syna, aby se na svého otce díval jako na nemohoucího, Luboše donutí přehodnotit jeho původní rozhodnutí.

Šestý smysl nebo vnitřní instinkt, tak se dá říkat pocitu, který napovídá Tonymu, že se s Dominikou děje něco zvláštního. Svou ženu zná velmi dobře, a tak dokáže přečíst i výrazy její tváře. Pohled, se kterým nad ránem přišla domů z třídního srazu, však Tony nezná a pořádně ho znejistí. Svěří se s tím Kryštofovi, který nechápe, proč se na Dominiku tak zlobí. To, že si jako uštvaná matka jednou za čas vyrazila na flám a nezvedá telefon, přece nedává Tonymu právo jí cokoliv vyčítat.  

Tonyho vnitřní hlas se však nemýlil. Dominika sice byla na třídním srazu, večírek však zakončila jen ve společnosti jednoho ze spolužáků. Setkání s ním v ní zanechalo tak hlubokou stopu, že to potřebuje někomu říct. A tím někým bude Karla. Podaří se ošlehané vyjednavačce vyhnat Dominice jiného muže z hlavy a zachránit tak její rodinu? A co se vlastně na večírku přihodilo?

Hlubokou stopu zanechá i v Jolaně a Vandě jejich společně strávený čas bez Marie. Zdá se, že jim nic nechybí, ani Marie. Ba naopak, domácností vládne pohoda a klid, nikdo Vandu nesleduje, nestěžuje si Jolaně. Jako by společně s Marií zmizelo veškeré napětí a nepříjemnosti. Vanda však s Mariiným nadcházejícím návratem začne od Jolany zjišťovat a ptát se, zda nejezdí pryč kvůli ní. Svěří se Jolaně, že ji Marie nemá ráda.

Zdroj:

  • autorský text