ZOO: Jak daleko to musí dojít, aby Adamovi došlo, že je pro něj Anča ta pravá?

ZOO: Jak daleko to musí dojít, aby Adamovi došlo, že je pro něj Anča ta pravá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Adamem to opravdu není jednoduché, to už my diváci ZOO víme. Dostat se k němu vyžaduje velkou dávku trpělivosti, a hlavně odolnosti. Zvládne to Anička?

Jsou muži, kteří flirtují s ženami na potkání, jsou samý úsměv, snaží se vetřít do ženské společnosti, protože jim to nějakým způsobem dotváří sebehodnotu a v komunikaci jsou jako ryba ve vodě. Ve společnosti jsou oblíbení, rádi na sebe strhávají pozornost a nezkazí žádnou legraci. A pak jsou ti druzí, sami se nikomu nevtírají, drží se spíš v ústraní a dělají si svoje. Dostat se k nim je opravdu oříšek a vydrží jen ti nejotrlejší. Chce to velkou vytrvalost nenechat se odradit jejich nepřístupností a taky velkou dávku víry, že to, co se skrývá uvnitř, stojí za to.

Mezi ty druhé patří Adam Hruška. Krásný charismatický muž s tvrdou slupkou a dobrým srdcem uvnitř. Je to bývalý voják, který má za sebou službu v Afghánistánu a tvrdý vojenský výcvik. Tohle a ještě řada dalších životních zkušeností z něj dělá na první pohled tvrdého chlapa. Ze začátku může působit až arogantně, nepřístupně a drsně. Kdo ho už ale zná trošku déle, ví, že pod tou drsnou fasádou je to hodný kluk, který miluje zvířata, ctí důležité hodnoty a má své zásady, přes které vlak prostě nejede.

A tohle jeho hezké nitro odhalila Anička, která je do Adama zatím trošku nešťastně zamilovaná. Anička je na první pohled Adamův protipól. Je komunikativní, milá, přátelská a otevřená. Pokud se s někým chce bavit, tak dokáže být i dotěrná, a to je někdy pro Adama jako červený hadr. Co ale mají společné, to je jejich velká láska ke zvířatům a touha je chránit. Při jedné takové ochraně zvířat, a to konkrétně nosorožců, se sblíží a v jednu chvíli se i políbí. To odstartuje Aniččino pobláznění a rozhodnutí za každou cenu Adama získat. Adam je nerozhodný, chvíli to vypadá, že chce Aničku taky, chvíli se zase stahuje do své ulity. A tak začíná taková nekonečná hra, kdy nevíme, kdy konečně Adamovi dojde, že Anička je ta správná holka pro něho.

Situaci navíc zkomplikuje i fakt, který vyjde najevo. Anička ve skutečnosti není Anča z děcáku, ale Sidonie Novotná, dědička sklářského impéria. A Adam nesnáší lháře. Proto rázem Anička v jeho očích klesne na nejnižší příčku a bude zase trvat hodně dlouho, než se dostane nahoru. Ona to zatím nevzdává a docela se snaží Adamovi ukázat, proč musela lhát a že to nebylo se zlým úmyslem. Adam jakožto správný pařez dělá, že s ním nic nehne.

Těžko říct, jestli Aničku vědomě trochu zkouší, nebo jestli o ni ve skutečnosti moc zájem vlastně nemá. Nutno ale říct, že někdy pohled na ponižující se Aničku trochu bolí, a pokud žena něco takového podstupuje, musí být už hodně přesvědčená, že ten chlap stojí za to. My věříme, že Adam za to stojí, protože je fajn představa, že na světě jsou pořád ještě charakterní muži, za které stojí za to bojovat. A jestli Adam ocení Aniččiny kvality, to už se snad brzy ukáže.

Zdroj článku:
  • Autorský text