Už první den na place točila milostné scény, tak rekapituluje Rosálie Malinská působení v Ordinaci v růžové zahradě

Už první den na place točila milostné scény, tak rekapituluje Rosálie Malinská působení v Ordinaci v růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladá herečka si natáčení úspěšného seriálu pochvaluje. Je to pro ni vynikající zkušenost a potkává se se zkušenými herci. Navíc konkurence je v hereckém prostředí stále silnější, a tak možnost objevovat se pravidelně na obrazovce je k nezaplacení.

Rosálie hraje v seriálu Bianku Kaštánkovou a její postava herečce ze začátku moc neseděla. Jak s ní trávila víc času, tak je jí najednou bližší a už začíná i rozumět tomu, jak se Bianka chová.

V rozhovoru pro Novaplus řekla, že jsou s Biankou docela kámošky. Mladou herečku překvapila reakce diváků. Přestože Bianka od začátku nástupu do kamenické nemocnice působila trochu jako mrcha, tak rozhodně větší skupina diváků její postavě fandí. Samozřejmě se najdou i výjimky a někteří diváci jí vnímají především negativně.

záběr ze seriálu, zdroj: TV Nova

Nakonec seriálům a jejich popularitě vždy trošku zlobivé postavy pomáhají, protože kdyby byli všichni dokonalí, tak by byl děj předvídatelný a nudný.

Pro Rosálii je to zatím největší televizní příležitost, jakou dostala. Přestože hned v začátku na její postavu čekaly trochu pikantní scény, tak celý štáb, který se se za ty roky natáčení zformoval, ji velice pomohl. I přes počáteční nervozitu jí profesionální přístup všech lidí okolo pomohl natáčet v pohodové atmosféře.

Čtyřiadvacetiletá herečka měla jako Bianka políčeno na úspěšného chirurga, ale přestože si nedělala iluze o tom, že by pověstný záletník opustil svou ženu, nakonec z jeho chování nadšená nebyla, a když ho na jeho pokrytecký přístup upozornila, tak dostala kopačky.

Postava Bianky není ten typ ženy, která by se z toho zhroutila, protože je dost sebevědomá, aby si uvědomila, že je hezká i chytrá a sbalit ženatého chlapa nepředstavuje žádný problém.

Přestože její postava mohla ze začátku působit negativně, tak postupem času vyplynuly i její dobré vlastnosti, které převažují. Bianka je především dobrá kamarádka a myslí to vážně i se svou profesí. Snaží se něco v nemocnici naučit, a přestože získat výhody díky vztahu s oblíbeným doktorem bylo lákavé, umí se mladá medička prosadit i bez něj.

Nakonec i ona najde třeba skutečnou lásku, tak jako ji trochu oklikou našla její seriálová kamarádka Dominika.

Zdroj článku: