Čtvrtek v Ulici: Rozvodové peklo u Marečků nabírá na obrátkách a Jolana má obavy, aby s tím Vanda nesekla dřív, než bylo domluveno

Čtvrtek v Ulici: Rozvodové peklo u Marečků nabírá na obrátkách a Jolana má obavy, aby s tím Vanda nesekla dřív, než bylo domluveno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4459. díle Ulice nepodá Karla ani Mára oficiální žádost o rozvod, a tudíž nemohou o rozvodu říct ani Vojtovi, který však už tuší, že jde manželství jeho rodičů do kopru. A zatímco Vojta má vrásky ze svých rodičů, Jolana je má zase ze své čtyřicetileté dcery. Vanda ji informuje o tom, že už toho má plné zuby. Jako by tam snad byla kvůli dluhům Jolany!

Karla s Márou se před Vojtou hádají jako malé děti 

Karla s Márou se dohodli, že o rozvodu zatím Vojtovi neřeknou, protože by ho to nejspíš moc zatěžovalo. Jenže ani jeden z nich neumí ukočírovat své rozjitřené emoce – hádají se tak, že to Vojta všechno slyší. Už dokonce padlo slovo „děcák”, z čehož má Vojta ty největší obavy. Jako malý pochopitelně nechápe, že ho rodiče nemohou do děcáku jen tak vrátit.

To, jak napjatá atmosféra na Vojtu působí, by si měla uvědomit hlavně Karla, která je zasvěcena do lidské psychologie, neboť je vystudovanou vyjednavačkou. Mára taky kope kolem sebe. Nechápe, proč by měl Karlino pochybení takhle jednoduše zamést pod koberec a dál si hrát na hodného ňoumu, když ho to přitom vnitřně trhá na cucky.

Ještě že má Jolana po boku Marii, které se může vyzpovídat
Ještě že má Jolana po boku Marii, které se může vyzpovídat. | Zdroj: TV Nova

Vanda píše mámě, že toho má v Rakousku už plné zuby 

Jolana by Karle a Márovi nejspíš doporučila, aby se nerozváděli. Ví totiž moc dobře, jak to dopadlo s Vandou. Je jasné, že je Vanda unesená do Kanady maličko jiný případ. Přítomnost obou rodičů a klidného prostředí je však pro zdravý vývoj dětí zásadní. U Vandy se pokazilo, co se dalo. Vyrostla z ní žena bez sebevědomí a bez znalosti finanční gramotnosti. Kdyby výdělek v Rakousku alespoň brala jako svou druhou a jedinou šanci, ale ona ne.

Pořád má dostatek drzosti své mámě vypisovat, že má ošetřovatelství plné zuby.

Jak jinak chce ale zachránit své manželství? Na dějovou linku, kdy to všechno praskne, si diváci jistě rádi počkají.

Zdroj článku:
  • Autorský text