Takto vypadá legendární MacGywer 35 let po natáčení. Je z něj starý mládenec s bříškem

Takto vypadá legendární MacGywer 35 let po natáčení. Je z něj starý mládenec s bříškem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Akční seriál MacGywer se dočkal celkem 7 sérií. Ve své době o něm kolovaly podobné vtipy jako o Chucku Norrisovi. Dokázal všechno! Jak dnes žije jeho herecký představitel?

Inteligentní a vynalézavý drsňák

Od roku 1985 se natáčel dnes již kultovní seriál MacGywer. V něm dostal hlavní roli Richard Dean Anderson jako hlavní hrdina, co se více než svou silou vyznačuje inteligencí a důvtipem. Tento zručný a vynalézavý hrdina měl nevyčerpatelné nápady - každou situaci vyřešil zcela originálně - a pomocí běžných věcí dokázal vyrobit zcela nové řešení. MacGywer byl taky typický tím, že i děsně nebezpečné situace řeší s ledovým klidem, jako by jen čekal na bus emhádéčka.

Dal se na sci-fi

Poté, co skončilo natáčení MacGywera a stanice ABC prodala práva na vysílání seriálu do několika desítek zemí, znali Richarda diváci po celém světě. Ihned se vrhl do nového projektu. Tím byl obří projekt, který měl spoustu pokračování. Jedná se o sci-fi seriály a později i filmy Hvězdná brána. Seriál zaznamenal obří úspěch a možná, že se v roli Jacka O´Neilla stal ještě známějším než v roli drsného MacGywera. Stargate má dodnes mnoho pokračování, poslední série se natáčela v roce 2010.

Propadnul adrenalinu

O Richardovi je známo, že miloval adrenalin. V mládí dokonce ujel na kole přes 9 tisíc kilometrů! Rád lyžuje, leze po horách, jeho vášní je hrát hokej, rád se potápí, létá na rogalu a jezdí automobilové závody. Vždy miloval také cestování.

Žije na několika místech

I když jej v průběhu let bylo vidět po boku mnoha známých krásek, nikdy se neoženil a dodnes zůstává starým mládencem. V roce 1998 se mu narodila dcera Wylie. Otcovskou roli si skutečně užíval a rád o dceři hovořil v televizních talk show nebo ve svých příspěvcích na internetu. Herec žije střídavě v kanadském Vancouveru a v Malibu poblíž Los Angeles. Dokonce obývá i jednu chatu uprostřed divočiny v severní Minnesotě.

Rodák z Minnesoty letos v lednu oslavil sedmdesátku. Jak legendární představitel MacGywera vypadá dnes? Podívejte se do naší fotogalerie!

Hltali jste také každý příběh s Nickem Slaughterem – správňákem z Vražedného pobřeží? Takto se změnil 30 let po natáčení!