Charlieho andílci (2019): Nové trio svůdných dívek zachraňuje svět

Charlieho andílci (2019): Nové trio svůdných dívek zachraňuje svět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Akce, vtip a krásné neohrožené dívky. Tato kombinace v minulosti přinesla Charlieho andílkům velkou popularitu a na stejné atributy vsadila i režisérka Elizabeth Banks v jejich novém dobrodružství. Jen herečky od začátku století trochu zestárly... a tak je vystřídají mladší, neokoukané tváře. 

Z nich je českému divákovi blíže známá jen Kristen Stewart, zatímco její kolegyně Naomi Scott a Ella Balinska se mají novým filmem teprve proslavit. Obsazením dosud neprosazených hvězdiček učinila režisérka odvážný krok, protože vybrané dívky musejí zdolat velmi vysokou laťku nastavenou triem Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu, které vynikaly nejen mimořádným hereckým talentem, ale také přirozeným temperamentem. 

Sám příběh pak ponese klasickou akční zápletku, tentokrát jen s tím rozdílem, že Charlieho andílci nebudou pracovat pro jednotlivé klienty, ale odvrátí globální katastrofu hrozící celému lidstvu. Při té příležitosti se podívají do světa - navštíví například Istanbul, Hamburg a Berlín - a svou identitu budou tradičně skrývat v sexy převlecích. 

Elizabeth Banks nicméně upozornila, že z andílků nechce dělat superhrdinky typu Wonder Woman.

"Budou to reálné ženy, které si poradí v každé situaci díky kamarádství a skvělé spolupráci," prohlásila režisérka. 

 

 

Zdroj článku:
  • autorský text