Ulice: Luďkovi se vrací arogantní forma. K Jarce se zachová jako největší hulvát a nezastaví se ani před Adamem

Ulice: Luďkovi se vrací arogantní forma. K Jarce se zachová jako největší hulvát a nezastaví se ani před Adamem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimonova zpráva neměla dobrý ohlas. Ani Jirkovo setkání s novinářem nedopadlo nejlépe, druhý den o něm vychází první článek. Luděk ve 4379. dílu zjišťuje, kdo je Adamova přítelkyně. Setkání s Jarkou proběhne příšerně. Adam odchází pryč z bytu.

Šimon se rozhodl napsat omluvnou zprávu Martinovi, klukovi, se kterým se kvůli Romanovi popral. Nazpět však dostane nepříjemnou odpověď. Martin o jeho omluvu nestojí a má ho nechat na pokoji. Šimon je z toho velmi smutný.

Gábina se ho snaží utěšit a dát mu najevo, že kdyby Martin jeho omluvu nepřijal ani později, bylo správné to udělat. Šimon se svěří i Romanově sestře, se kterou se hodně sblížil. Ta ho zkouší na druhý pokus pozvat mezi další spolužáky. Šimon však znovu odmítá, ostatních dětí se pořád straní. Raději tráví čas o přestávkách sám. Snad to již nebude dlouho trvat a Šimon překoná svůj stud a strach. Nové kamarády by potřeboval jako sůl. 

Šimon dostal odpověď od Martina
Zdroj: TV Nova | Šimon dostal odpověď od Martina

V časopise Narovinu vychází bulvární plátek o Jirkovi Hermanovi. Jirka je v něm hlavním hrdinou, ale takovým, který stojí na druhé straně barikády. Celý incident ve škole připisují jemu a dávají mu to za vinu.

Jirka se s tím hořce srovnává a navíc má strach, kdy do toho novináři zamíchají i Šimona. Ten teď potřebuje hlavně klid. Jirkovi vrtá hlavou, kde se ten dotěrný novinář dozvěděl o případu, ve kterém byl Jirka v minulosti také vyšetřován. Jeho podezření padá na Mastného. Ten se ho chce přece celou dobu zbavit. Pokud to však skutečně udělal, musel si být dobře vědom toho, že to ublíží i Šimonovi. 

Lumír s Kateřinou se znovu potkávají. Lumír jde s Alexem kolem hospody právě v okamžiku, kdy Kateřina stojí u venkovní tabule. Dají se rozpačitě do řeči a ještě rozpačitější budou jejich reakce na Alexův dotaz, kdy k nim Kateřina zase přijde domů. Kateřina s Lumírem se z toho nějak vymluví. Alex se však nemusí bát. Jejich byt prázdný nebude. Ingrid se totiž vrací z Málkova. Dozvídá se, že se Lumír s Kateřinou rozešli, respektive, že se Kateřina rozešla s Lumírem. Ingrid se tomu hodně diví. Odjela hlavně proto, aby jim dopřála prostor pro další vzájemné sblížení a také pro společně strávený čas s Alexem. Dost ji tedy překvapuje, že slyší pravý opak. 

Luděk s Vandou
Zdroj: TV Nova | Luděk s Vandou

Luděk s Vandou se chystají na benefiční koncert, a tak se Adam těší, že bude mít byt sám pro sebe. A taky pro Jarku. Pozve ji k sobě, aby spolu strávili příjemný večer. Adam si na chvíli odběhne a Jarka si chce mezitím dát sprchu. Jenže zanedlouho se Luděk s Vandou vracejí do bytu, protože si Luděk nutně potřebuje vzít prášek proti migréně.

Ten prášek má v koupelně, kde je právě zamčená Jarka. Vanda, která o Jarčině návštěvě věděla, se sice snažila Adama varovat, ale ten měl ztlumený telefon. Když se Luděk dozví, že v koupelně není Adam, ale jeho přítelkyně, trvá na tom, že ji chce poznat. A tak Jarka musí předstoupit před Luďka tváří v tvář. Když ji uvidí, rozčílí se a útočí na ni, jak si dovoluje lézt jeho synovi do života. Luděk zpraží i Vandu, která se snaží Adama bránit a vysvětluje mu, že se s Jarkou mají rádi. Poslední do parády si Luděk bere Blanku. Žhaví jí telefon a důrazně jí říká, ať mu kouká co nejdříve zavolat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text