Slunečná - Hlášky Rózy a Profesora

Slunečná - Hlášky Rózy a Profesora
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slunečná je seriál, který si získal velmi pevnou základnu fanoušků. A není se čemu divit, Slunečná dokáže pobavit, rozvášnit a také chytnout za srdce. V seriálu můžeme najít celou řadu zajímavých a osobitých postav. Nyní se však podíváme na ty nejlepší hlášky Rózy a Profesora.

Krátké Představení

Róza (Lucie Benešová) - je bývalá prostitutka, která když zestárla, tak se vrátila do rodné vesnice. Po ukončení nejstaršího řemesla a návratu domů do rodné vesnice jí rodina pochopitelně vůbec nepřijala, a tak začala pracovat v místní hospodě.

Profesor Jaroslav Kohout (Jan Šťastný) - Je to taková nešťastná existence, sice je velmi inteligentní a ke každému tématu má svůj názor. Avšak jeho minulost není už natolik veselá. Kvůli alkoholu musel skončit se svou prací profesora na vysoké škole a také přišel o nohu.

Profesor: ,,Na cestě k opravdové lásce leží tři velké balvany kterými jsou sebeláska, ješitnost a žárlivost, dokud je neodvalíš stranou, nedostaneš se k úspěchu."

Profesor: Jak říká klasik, od ženy, která sestupuje z váhy nemůžeme žádat líbezný úsměv

Profesor: ,,Rózinko, zrovna tady vedeme takovou čistě akademickou debatu, zda je možné aby jste si pamatovala všechny své zákazníky."

Róza: ,,Obličeje ne"

Profesor: ,,Ne, no tak vidíte Tome, možná kdyby jsi stáhl kalhoty tak by ho Róza hned pozdravila"

Róza: ,,Profesore, já vám snad jednu lípnu!"

 

A na závěr jeden citát Profesora, který si může vzít k srdci každý čtenář.

,,Dobré jídlo, dobré pití, prodlužuje živobytí"

 

 

Jak sami můžete vidět, Profesor má vždy do každé situace schovaný citát nebo velmi inteligentní hlášku, někdy však své okolí dokáže díky své chytrosti spíše potrápit. 

 

Zdroj: