Jan Šťastný z Ordinace v růžové zahradě na svůj věk nebere ohledy

Jan Šťastný z Ordinace v růžové zahradě na svůj věk nebere ohledy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I přesto, že Jana Šťastného zaměstnává řada nových projektů, spousta diváků jej nemůže ze své mysli vymanit coby primáře nemocnice Dalibora Fryntu. Herec jim to nemá za zlé, na Ordinaci rád vzpomíná. Navíc stále září blahem vedle své o dost mladší manželky.

Dalibor Frynta v Ordinaci zemřel kvůli chybě ve scénáři

Dalibor Frynta tvořil jednu z hlavních postav Ordinace v Růžové zahradě. Životní partnerkou mu tam byla Zdena alias Dana Morávková. S ní se však později rozvedl. Jan Šťastný v seriálu tvořil jednu z klíčových rolí a měl opravdu pořádnou a zajímavou dějovou linku.

Dalibor Frynta byl kladnou rolí, a proto jej diváci měli opravdu rádi. O to více divačky plakaly, když jim po asi pětiletém působení v seriálu Frynta zemřel na rakovinu. Zajímavé je, že tomu tak vůbec nemuselo být.

Jan Šťastný na svou roli Dalibora prozradil, že nebýt chyby ve scénáři, byl by primář nemocnice ještě naživu. Tvůrci seriálu mu však do scénáře napsali nemalobuněčný karcinom plic v očekávání, že děj seriálu učiní pro diváky mnohem napínavější. Ve skutečnosti ale neměli v plánu, aby Frynta zemřel. Podle scénáře se měl porvat s dlouhodobou nemocí a pak v seriálu dále pokračovat jako primář. Když však scénář do ruky vzali odborníci, bylo vymalováno!

Ti o jeho diagnóze řekli, že se nedá přežít, a proto musel Frynta v seriálu zemřít. Jeho boj o život byl však dlouhý a napínavý až do poslední chvíle.

Jan Šťastný je neustále pracovně vytížen

Úmrtí Dalibora Frynty oplakal i Jan Šťastný, kterému se účinkování v seriálu velmi líbilo i díky obsazeným kolegům. Na příliš dlouhé oplakávání role však neměl čas, protože je jeho diář stále zaplněn dalšími projekty.

Jan Šťastný se naplno věnuje divadlu a od doby působení v seriálu Ordinace v růžové zahradě jste ho mohli vidět například v pořadu Prima Mazlíček nebo ve Slunečné. Kromě toho se věnuje i dabingu.

Víte, že hlasem Jana Šťastného mluví Antonio Banderas? Kromě práce má Jan Šťastný ještě jednu životní náplň a tou je jeho rodina. Se svou o dvacet let mladší manželkou vychovává desetiletého syna Ondřeje. Dětem svých synů z předchozího manželství pro změnu dělá dědečka.

Jan Šťastný, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jan Šťastný se na věk neohlíží 

I přesto, že bude Janu Šťastnému v prosinci roku 2021 už 56 let, na věk se neohlíží. Cítí se velmi mladý a plný energie. Za to prý vděčí nejen plnému pracovnímu zápřahu, ale hlavně o dvacet let mladší ženě a desetiletému synovi.

Skutečnost, že se synem Ondřejem chodí na fotbal a na jeho třídní schůzky, ho udržuje v sedle. Také podle něj hodně závisí na úhlu pohledu. Víte, že se Jan Šťastný po Praze pohybuje zásadně na elektrické koloběžce?

 

Zdroj: