Anna-Marie Valentová z Ulice má dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Anna-Marie Valentová z Ulice má dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na herečku Annu-Marii Valentovou, která v Ulici ztvárnila málomluvnou čtyřletou Emu? Už 14. října herečka, která se ale herectví aktuálně nevěnuje, oslaví své narozeniny. Přejeme jí všechno nejlepší! 

Ema měla velké štěstí, že jí do života vstoupili Liškovi 

Ne vždy byla Eva (herečka Vanda Hybnerová) vzornou matkou. Když skončila v kriminále, ovlivnila tím život své malinkaté dcery. Také měla co dělat, aby později důvěru u své dcery znovu získala. Malá Emička byla nechaná na pospas životu v dětském domově. Měla ale velké štěstí, protože jí do života vstoupili Liškovi. Respektive do života jí předtím vstoupil Franta, na kterého se velmi upnula. Franta byl tím, kdo ji uklidňoval a kdo vyháněl všechny bubáky pod postelí.

Není divu, že když o Frantu později Liškovi projevili zájem, byl to pro ni konec světa. Zdánlivý konec světa. Ema se velmi bála dne, kdy by měl Franta z dětského domova odejít, a dokonce se s tím Frantovi svěřila. Ten chápal, že Emu v domově samotnou nechat nemůže, a tak to řekl Liškům. Ti reagovali okamžitě a suverénně tím, že spolu s Frantou adoptovali také Emu. No nejsou skvělí? Škoda, že jim společný život nakonec nevyšel. 

Liškovi rodina jak z katalogu, Zdroj: TV Nova

Emě to u Liškových velice svědčilo. Už se nemusela s ostatními dělit o hračky a svůj pokoj sdílela jen s Frantou. To byla pohádka, protože s ním by se rozdělila úplně o všechno. Liškovi to nicméně měli s Emou velmi těžké. Nemluvila, a proto se báli, že bude v životě malinko zaostávat. Protože to s ní však nikdy nevzdávali, roztály i ty nejtlustší ledy a Ema se začala měnit k lepšímu. Velice pomalu, krůček po krůčku získávali její důvěru a vyplatilo se. Z Emy vyrostla veselá a sebevědomá slečna. 

Ema to v životě měla jako na houpačce. Vzhledem k dramatickému dětství příliš nedůvěřovala lidem. A tak pro ni bylo velice těžké najít lásku a důvěru k Liškovým.

A když už se to po dlouhé době povedlo, opět ji někdo od nich odtrhoval. Tentokrát to však nebyli cizí lidé ze sociálky, ale její vlastní a zároveň docela cizí máma. K ní si musela znovu hledat vztah, což bylo velice těžké, protože si ji moc nepamatovala, a když už si vzpomněla, bylo to velmi bolestivé.

Miloš Knobloch byl pro Emu další zkouškou 

Další zkouškou pro životem vláčenou Emu bylo její setkání s Milošem Knoblochem, který na ni nepůsobil úplně sympaticky. Vlastně ho nesnášela. Diváci, který si tuto dějovou linku Ulice pamatují, nám jistě dají za pravdu, že Miloš byl tehdy „na facku“. Potom však prošel osobnostní proměnou, která je v životě opravdu možná, a stal se z něj docela sympaťák.

Avšak o tom, jak to mezi ním a Emou aktuálně je, se scenáristé nezmiňují. Nezbývá proto než hádat, že Ema už je dospělou slečnou, která naštěstí asistenci svého nevlastního otce k životu nepotřebuje. Potěší ji však kapesné či jiné finanční ohodnocení, které v jejím věku a v případě Knoblocha vydá za sáhodlouhé obejmutí. 

Oslaví své 21. narozeniny a my přejeme všechno nejlepší!

Zdroj článku:
  • Autorský text