Dnes večer do Ulice zavítají van Ruyterovi, to si Miloš v žádném případě nemůže nechat ujít

Dnes večer do Ulice zavítají van Ruyterovi, to si Miloš v žádném případě nemůže nechat ujít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumíra přemůže touha, ale dát jí průchod při oslavě narozenin nebyl nejlepší nápad. Jak vysvětlí, že se v ložnici líbal s Kateřinou? Mezitím Evžen obchází nájemníky s nepříjemnou zprávou. Bude se Anička muset odstěhovat kvůli vysokému nájemnému? A čím Skyler vytočí Jeana-Clauda k nepříčetnosti?

Lexík přistihne tátu při líbání s Krabicí

Lumír se s Vilmou domluví na narozeninovém příměří. To znamená, že během oslavy bude mámuška pro dobro Lexíka jen a jen milá, a to i na Kateřinu. Stane se však něco, v čem Lumírovi nepomůže diplomacie ani rozvaha.

Zmocní se ho touha a tajně zatáhne Kateřinu do ložnice, kde ji začne líbat. Při vášnivé chvilce je ale nachytá zmatený Lexík. Kateřina se rozhodne raději odejít a chce se s oslavencem alespoň rozloučit, jenže on vůbec nereaguje na její pozdrav. Po zbytek oslavy nepromluví s nikým a pak náhle přede všemi vyzradí, co se v ložnici událo. Samozřejmě dojde k další hádce mezi Lumírem a Vilmou. Později se Lumír za asistence Ingrid pokusí chlapci vysvětlit, že má Kateřinu rád. Znamená to snad, že už nemá rád Světlanu?

Evžen zvyšuje nájemné. Bude se Anička stěhovat?

Blanka chce strávit večer s Kristýnou, jíž se po rozchodu s Denisem opět přitížilo. Evženovi to nevadí, řeší ostatně docela jiné problémy. Trápí ho, že musí všem sousedům zvýšit nájem o dvacet procent, aby bylo více peněz ve fondu oprav. Anička něco podobného očekávala, přesto ji Evženova zpráva příliš nepotěší. Protože se Vendula vrátila do bistra, Anička přišla o příplatek, který dostávala coby zastupující vedoucí. Neví tedy, jak se jí podaří vyjít s penězi. Možná se bude muset i přestěhovat.

Lumír se s Vilmou dohodne na narozeninovém příměří, zdroj: Tv Nova

Skyler musela utéct před Dirkem

Skyler s Chrisem konečně dorazili do Prahy, a tak si František může oddechnout – tedy snad. Skyler se tváří zděšeně a unaveně zároveň. Doufala, že se ve svém starém bytě v Amsterdamu s Dirkem nesetká, ale náhoda tomu chtěla, že tam zrovna byl, když si přijela pro věci. Začal ji přesvědčovat, ať se k němu vrátí, dokonce ji chtěl přimět k sexu. Musela ho kopnout mezi nohy a rychle utéct.

Jean-Claude zuří! Proč ho dcera zklamala?

Do Ulice po dlouhé době zavítají van Ruyterovi. Takové shledání si Miloš nemůže nechat ujít! Okamžitě pozve Jeana-Clauda na pivo k Henrymu a svou mistrovskou angličtinou se s ním začne bavit o práci a o tom, co je nového. Do jejich veselého rozhovoru zasáhne nepříjemný telefonát od Dirka, po němž se zaražený Jean-Claude omluví a spěchá rovnou za Skyler. Ta je vzhledem k okolnostem nucena přiznat, že Dirk bere drogy a že o tom věděla už celé roky.

Jean-Claude je zklamaný a zlobí se na ni i na Frantu, že dopustili, aby Chris žil tak dlouho ve společnosti feťáka, a van Ruyterovým o tom neřekli ani slovo!

Luděk na dokončení domu nespěchá

Luďkovi náramně vyhovuje, že s Vandou nemusí bydlet. Když se kvůli něčemu pohádají, prostě si od sebe na pár dní odpočinou. Je to jistě lepší, než kdyby měli jeden druhého neustále na očích. Zřejmě i proto Luděk nijak nespěchá s dokončením nového domu, kam by se za ním Vanda chtěla nastěhovat. Raději řeší Adama a jeho novou zálibu v seznamovací aplikaci.

Zdroj článku:
  • Autorský text