Co nás v listopadu čeká a nemine. Zde je přehled toho nejlepšího, na co nás Netflix láká

Co nás v listopadu čeká a nemine. Zde je přehled toho nejlepšího, na co nás Netflix láká
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý měsíc nám Netflix představuje nové i vžité snímky. Poslední dobou je tento kanál velkým hitem a nikdo nemluví snad o ničem jiném než o Netflixu. Není divu, vždyť zde máme na výběr z tolika pořadů, filmu a seriálů na jednom místě.

Tento kanál dokáže na sebe strhnout pozornost už jen díky tomu, jaké tituly nabízí. Přináší nám spousty novinek, ale i otřepaných šlágrů. Ani v tomto pochmurném počasí podzimního období nás nechce o nic ochudit. Opět přinášíme přehled toho nejlepšího, na co se můžeme v listopadu těšit.

Nové filmy a seriály

Jako již tradičně se můžeme po celý měsíc listopad těšit na celou řadu nových filmů i seriálů. Na výběr opět máme ze široké škály různých žánrů. Především teď, v předvánočním období nás Netflix láká na mnoho nových vánočních filmů, jako je například:

  • Clausova rodina,
  • Otec Vánoc je zpět,
  • Chlapec jménem Vánoce,
  • nový seriál Christmas Flow.

Dále si pro nás připravuje další řady oblíbených seriálů, Big Mouth, Narcos: Mexico, Survivor, Tiger King nebo Undercover. V listopadu nás čeká novinek celá řada, stačí si jen vybrat dle vkusu, jistě si vybere opravdu každý.

Staré dobré hity

Jak je již zvykem, ani o starší kousky tentokrát není nouze. A že je opět z čeho vybírat. Dalo by se říct, že celý tým Netflixu, si dal s výběrem opravdu záležet. Nebude nouze o drama, akční komedie, ale těšit se můžeme i na nějaký ten horor, který jistě všichni dobře známe. Už od samého počátku listopadu budeme moci sledovat filmy a seriály, jako jsou 21 Jump Street, Hadi v letadle, Angry Birds, Te Ata, Slavík nebo další řada seriálu Detektivové Robot Galaxy.

V tomto období je sledování pořadů snad tím nejoblíbenějším koníčkem mnoha lidí. Proto si společně vychutnejme to nejlepší, čím nás Netflix zásobuje.

 

Zdroj: