Proměny postav v Ulici

Proměny postav v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že se lidé nemění? Tak s tím by nemohli souhlasit diváci Ulice. V oblíbeném nekonečném seriálu Ulice došlo k velkým proměnám několika postav. Pojďme se podívat na ty nejvýraznější proměny z padouchů na miláčky diváků. 

Seriál Ulice je vysílán pro české diváky již několik let. Scenáristé nám představili obrovské množství postav. Některé postavy se v seriálu objevily pouze na chvíli, s některými jsme se rozloučili již natrvalo. Jiné postavy autoři několikrát vrátili a také jsou tady postavy, které sledujeme od úplného začátku až po dnešní díly. Především u postav, které se v seriálu objevovaly delší dobu, můžeme vidět poměrně výrazné proměny. Pojďme se podívat na tři postavy, které prošly velmi výraznou změnou, a to z velmi záporných postav k miláčkům diváků Ulice. 

Lumír Nykl  

Lumír je zajisté jednou z postav, kterou musíme v tomto článku zmínit. Na začátku se jednalo o velmi arogantního muže a podnikatele, který nešel pro špinavé praktiky daleko. Diváci ho neměli rádi především kvůli jeho intrikám a nekalému chování. V průběhu děje se z něj ale stal velmi příjemný a sympatický muž a milující otec a manžel. Mimo jiné také díky své dnes již zesnulé manželce Světlaně si ho diváci zamilovali. 

Ingrid  

Ingrid byla na začátku seriálu spojována také s velkým množstvím intrik, lží a nepěkného chování. Naštěstí ale také tato postava prošla velkou změnou a v průběhu děje se začala stávat čím dál tím sympatičtější ženou. Dnes ji potkáváme především jako kamarádku Lumíra Nykla a jeho zesnulé ženy Světlany. Ingrid je dnes velmi nápomocná a k péči o děti své sestry si přidala také pomoc Lumírovi s jeho synem Lexíkem. 

Miloš Knobloch je oblíbenou postavou Ulice pro své vtípky a básně, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Miloš Knobloch  

Miloš nastoupil do seriálu také poměrně dávno, ale zdaleka to není postava, kterou bychom potkávali od začátku. Poznali jsme ho jako přítele a později manžela Evy. Ze začátku byl Miloš Knobloch poměrně zlou postavou. Nenáviděly ho také jeho nevlastní děti a byl i agresivní. Scenáristé se ale rozhodli také pro jeho proměnu a dnes je z Miloše srdečný dobrák se srdcem romantického básníka. Díky Milošovi je Ulice naplněná velkým množstvím vtípků a legrace. 

Zdroj článku:
  • Autorský text