Love Island: Byla ta chlapská líbačka opravdu jen hra a netají nám svalovci něco?

Love Island: Byla ta chlapská líbačka opravdu jen hra a netají nám svalovci něco?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už ráno se ve vile trochu ochladilo, když přišla zpráva, že bude další výměna párů. Naštěstí se potom při hře všichni zahřáli a někteří možná víc, než čekali.

Tina má jednoznačně u Jacoba silnější pozici než Lia

Tina si pochvaluje, že rozdělení páru bylo vlastně pro její vztah s Jacobem posílením a cítí, že jsou si teď mnohem blíž, přestože je Jacob oficiálně v páru s Liou, která ale ostatním dvojicím dělá jen křena.

Štefan nebude zrovná velký koumák

Štefan se zřejmě narodil v jeskyni, protože si k snídani nedokázal zapnout toustovač. A podle toho, že snídal misku s ovocem, je jasné, kdo v tomto souboji měl nakonec navrch. Štefan byl také jediný z kluků, který se ráno chtěl napřed nasnídat. Ostatní se věnovali montáži sportovního zařízení.

Je Sára bordelářka a neví, jak se starat o partnera?

Toust měl ale i další roli v dnešním ránu. Jeden suchý toust nabídla Sára Zbyňkovi. Ten jako jediný z kluků není od Sáry moc hýčkaný, a tak si honem musel postěžovat Natálii. Sáru nenapadne ustlat ráno postel nebo se ho zeptat, co chce k snídani a ostatní už ho popichují, zda si vybral dobře. Jako dospělý a sebevědomý muž to ovšem Sáře nedokázal říct sám, a tak prostředníka dělala Natálie, která zřejmě převzala roli vedoucí na dětském táboře.

Jinak opět trochu nuda proložená huhláním Davida, které je každým dnem výraznější. Natálie už k němu zaujala mateřský postoj, a tak ji ani nevadí, že o ní mluví jako o trubce. Tak tím opravdu boduje. Dokonce je tak infantilní, že mezi ostatními dělá ramena, že Natálii zase tak moc nežere. 

Natálie nemusí mít strach, že by jí jejího huhlu některá z holek chtěla vzít.

Lia by měla nosit místo plavek třičko s nápisem „Chcete mě?"

Lia je stále jako opuštěné štěně, které nikdo nechce. S jejím charakterem už by si měla balit kufry. Na jednu kameru tvrdí, jak se Jakob chová nevhodně, když má být v páru s ní a pořád se motá kolem Tinky a za okamžik už Tince o kus dál říká, že jí nevadí, že tráví s Jakobem velkou část dne. Tak tím si na svou stranu nenakloní ani diváky, ani osazenstvo ve vile.

Opět povinné líbání

Další hra donutila účastníky skautského tábora, aby se konečně pořádně políbili. Někteří dostali vice polibků, než čekali. Šampionem se stal Štefan, který obdržel vášnivé polibky i od kluků. Inu, třeba některý z nich využil příležitost. Dobrou zprávou je, že na sportovní hru se dívky opět líčily a kluci si čistili zuby.

Byla Natálie i váše favoritka na nejoblíbenější holku z vily?

Recoupling začal opět všechny znervozňovat. Téměř panika nastala, když se dozvěděli o diváckém hlasování. Moc nechybělo a mohlo dojít k hromadné sebevraždě.

Moderátorka Zorka si užívá opravdu skvělou dovolenou. Objevila se na pár minut, aby oznámila, že diváci jako nejoblíbenější holku z vily zvolili Natálii, a proto má imunitu, a ještě si může vybrat, jakého partnera chce. Natálie je věrná „huhlovi“, takže se žádné překvapení nekonalo.

I další volba se konala bez překvapení, Jacob si vzal zpět Tinu. Poslední si vybíral Jakub a bylo tedy na něm, zda pošle domů Liu nebo Hanku.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek