Čtvrteční Ulice: Martina si s Pavlem vyříkává kolaudaci a Dušek chce mít doma Ivu

Čtvrteční Ulice: Martina si s Pavlem vyříkává kolaudaci a Dušek chce mít doma Ivu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4464. díle Ulice nebudou chybět zvraty v dějových linkách hlavních postav. U Venduly s Pavlem dojde k velké hádce a Dušek Ivě nabízí své vlastní peníze. Možná je právě Iva ztělesněním ženy, kterou by chtěl mít doma. Oproti jeho (téměř) ex Duškové na něj její usedlost působí jako balzám na duši.

Vendula se dozvídá, že s Pavlem plánuje druhé dítě

Vendula se dozvídá, co o ní šíří její povedený manžel. Hned při první příležitosti se netaktně zakouká do Martiny, dokonce jí tajně spravuje světlo v koupelně, a teď se diví, že i ona má nějaký jiný objekt zájmu.

To, že s Hložánkem řešil něco tak intimního, jako je jejich druhé dítě, to mu jen tak nezapomene. Dokonce mu v hádce naznačila, že on je ten poslední, s kým by ještě nějaké další dítě chtěla mít. Vždyť ji zradil hned při první příležitosti! Martina si všimla, že se jí Pavlík v poslední době vyhýbá, a tak si ho odchytne. S energií sobě vlastní si s ním nevydařenou kolaudaci vyříká. Myslí si, že je to tímto v pohodě, ale její matce, která situaci z dálky pozoruje, se to ale pořád nezdá.

Duškovy by nejspíš výměna manželek nevadila
Duškovi by nejspíš výměna manželek nevadila. | Zdroj: TV Nova

Jen aby se Dušek u Ivy příliš nezabydlel

Není to poprvé, co má Dušek k Ivě blízko. Ať už se s ní setkává na masážích nebo přímo u ní doma, je zjevné, že schůzky jsou mnohem častější. Pomáhá jejímu manželovi, o což ho sama požádala. Nicméně pozorný divák si nemůže nevšimnout, že právě Iva je ztělesněním manželky, kterou by chtěl doma mít. Je klidná, uvážlivá, roztomilá, dělá dobrou šípkovou... od manželky se prý domácího jídla téměř nedočkal, a to už jsou v rozvodovém řízení! Dušková je hysterická a neustále čeří vlny. Oproti ní na něj Iva působí jako uklidňující lék na nervy. A ty její uvolňující ručičky! Vítek se má, že má doma právě ji! No, jen aby se do sebe ti dva nezakoukali! Rozpadlých dvojic je už v Ulici až až.

Zdroj článku:
  • Autorský text