Dnes v Ulici: Ingrid je zpět, Martina má báječnou novinu a Vendula zezelená závistí

Dnes v Ulici: Ingrid je zpět, Martina má báječnou novinu a Vendula zezelená závistí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po delší době se u Lumíra ukáže Ingrid a začne se vyptávat, proč u něj Kateřina nemá věci. Proč se k němu dosud nenastěhovala? Mezitím se Vendula užírá závistí. Martina se jí přijde pochlubit, že o její kuchyni projevila zájem slavná foodblogerka. Bára nechce, aby Franta zjistil, proč mu dala facku.

Ingrid přijede a zeptá se Lumíra na Kateřinu

Vilma zase jednou zavítá k Lumírovi. Hned začne brblat, že tam Kateřina není. Ne že by jí to vadilo – touží jen vyzvědět, kam se Kateřina poděla. Ještě před pár dny tam byla pečená vařená. Ani Lumír sám nechápe, proč od něj Kateřina stále utíká zpátky k sobě do penzionu. Později během dne se zastaví v hospodě a Kateřina ho pozve na společný oběd, během něhož mu navrhne strávit večer ve dvou. Bohužel se to zrovna nehodí, protože Lexík se vrací z hor, kde ho Ingrid učila lyžovat. Ta ostatně přijede do Prahy taky. Lumír jí slíbil, že u něj může přespat.

Když Ingrid i s Lexíkem dorazí, okamžitě si všimne, že Kateřina nemá v koupelně žádné svoje věci. Zeptá se na to hned Lumíra. Proč se paní hospodská ještě nenastěhovala, když Ingrid odjela vlastně proto, aby jí vyklidila pole? Kéž by Lumír tušil.

Kateřina se bydlení u Lumíra nadále brání.
Kateřina se bydlení u Lumíra nadále brání. | Zdroj: TV Nova

Vendula závidí Martině novou příležitost

Martina se přižene do bistra jako velká voda se senzační novinkou. Pochlubí se Vendule, že ji oslovila známá foodblogerka, která by prý ráda napsala o jejích italských specialitách. To by mohlo udělat skvělou reklamu hospodě i celé ulici.

Během dne se v bistru objeví také Ája a Vendula si jí postěžuje. Závidí Martině tuhle příležitost a mrzí ji, že jejímu podniku se nedostává stejné pozornosti. Vždyť bistro je tady mnohem déle, výtečné polévky jsou všude vyhlášené a vaří se z kvalitních surovin. To nikoho nezajímá, ale Martina, která sotva přijela z Itálie, je hned za hvězdu. Není divu, že zaujala i Pavla, když ten má doma jen průměrnou ženskou. Vendula se tak dlouho lituje, až ji Ája popadne a vezme nakupovat, aby přišla na jiné myšlenky.

Bára už s Frantou nechce nic řešit

Bára poprosí Bruna, aby Frantovi neříkal to, proč na něj byla naštvaná a proč mu dala facku. Že je to vlastně kvůli tomu, co jí pověděla Skyler. Bruno myslí, že by si to měli ještě jednou spolu vyříkat, ale Bára trvá na tom, že nedávná facka jejich vztah dostatečně uzavřela. František pravděpodobně dospěl ke stejnému závěru. Ne že by měl momentálně prostor rozebírat neshody s Bárou – má dost vlastních problémů, a to jak ve škole, tak se Skyler…

Bára má asi pocit, že je načase obrátit list.
Bára má asi pocit, že je načase obrátit list. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text