Když potkal Leo Camilu aneb dvouletá romance zlatého hollywoodského chlapce

Když potkal Leo Camilu aneb dvouletá romance zlatého hollywoodského chlapce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Životem Leonarda DiCapria (46 let) prošlo mnoho známých žen a všechny vztahy si byly v jedné věci podobné. Leonardo své přítelkyně schovával, nevodil je na společenské akce, vztahy nekomentoval a jen výjimečně se nechal nachytat novináři.

To platilo do okamžiku, než ho očarovala o 23 let mladší Camila Morrone, která má své předky v Argentině. Mladé ženě, kterou donedávna moc lidí neznalo, není svět celebrit úplně cizí. Vyrostla ve společnosti Al Pacina, herecké hvězdy, se kterou měla dlouholetý vztah matka modelky. Přestože se její matka za herce neprovdala, Camila považovala Al Pacina za otce.

Mladá žena se živila jako modelka a má za sebou pár hereckých zkušeností. Ráda by se této práci do budoucna věnovala.

Nikdo se asi nedozví, jak to štíhlá tmavovláska udělala, že uspěla tam, kde mnoho dalších modelek a hereček moc štěstí nemělo. V poslední době už se v souvislosti s párem mluví o zasnoubení a o dítěti. Camila navštěvuje Leovu rodinu a vypadá to, že si vzájemně rozumí.

Pár spolu dokonce trávil jarní pandemii v izolaci a na rozdíl od jiných dvojic, které tuto zkoušku neustáli, zamilované dvojici vztah rozkvetl.

Camila se stala prví Leovou přítelkyní, kvůli které hollywoodská stálice změnila své zvyky. Byl vždy velice nezávislý a trávil mnoho času se svými přáteli. Poslední dva roky spíše volí společnost mladé ženy. Letos v létě ji uspořádal velkolepě pojatou oslavu narozenin na jachtě.

Už v únoru se s přítelkyní pochlubil na předávání Oscarů. Na ceremoniál sice přijeli odděleně a krátce po sobě, celý večer ale seděli vedle sebe.

Mladá žena už loni na podzim čelila masivním útokům na sociálních sítích, kde byla označena jako zlatokopka a také se přetřásal věkový rozdíl páru, ona si ale svého prince tvrdě bránila.

Románek známého herce trvá minimálně od listopadu 2018, kdy byla dvojice vyfocená na zapase Ligy mistrů v Paříži a nikdo nebyl na pochybách, že jsou pár.

Uvidíme, jestli se už konečně herec odhodlá a koupí pořádný diamant.