Šťastný Nový rok: Zamilovaný Zac Efron, záchvaty smíchu a změna rolí na poslední chvíli

Šťastný Nový rok: Zamilovaný Zac Efron, záchvaty smíchu a změna rolí na poslední chvíli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film je směsicí příběhů lidí, kteří se připravují na oslavu "New Year’s Eve". Jejich osudy jsou vzájemně propletené a všechno se točí kolem poslední noci v roce.

Snímek je hvězdně obsazen, takže v něm spatříte Michelle Pfeiffer, Katherine Heigl, zpěváka Jon Bon Joviho, Sarah Jessicu Parker, Roberta de Nira, Hillary Swank nebo také Zaca Efrona či Joshe Duhamela.

Jaký byl důvod, že Zac Efron roli přijal?

V jednom z příběhů filmu si zahrál roli Paula Zac Efron. Proslýchá se, že roli v tomto snímku přijal hlavně z toho důvodu, že v jedné scéně se líbal s Michelle Pfeiffer, do které se mimochodem zamiloval při natáčení filmu Hairspray.

Došlo i na prohození rolí

V dalším příběhu si zahrála Katherine Heigl jako Laura Carrington, která má na starosti velký raut oslavy. Do života se jí vrací zpěvák Daniel Jensen v podání Johna Bon Joviho. V původním plánu si měla Lauru zahrát Halle Berry, ta ale kvůli právním sporům s bývalým partnerem odstoupila. Jakmile bylo vše vyřešeno, do filmu se vrátila, ale už jako postava zdravotní sestry Aimee, která dělá společnost Stanu Harrisovi, jenž je odkázán na nemocniční lůžko.

Na mnoho dalších hereček se už nedostalo

O roli ve filmu měly také zájem herečky jako je Penélope Cruz, Shiloh Fernandez, Simon Baker nebo Danielle Panabaker. Jedna role byla nabídnuta i herečce Reese Witherspoon, ale ta o ni neměla zájem. Dokonce i Juliette Binoche roli odmítla, scénáristé s ní počítali do role Ingrid.

Něco natočit napoprvé prostě nešlo

Mladý pár Jake T. Austin jakožto Seth a Abigail Breslin jako Hailey museli svou líbací scénu opakovat 15krát, protože je neustále přiváděla k záchvatům smíchu.

Tento vánočně laděný americký snímek si se stal mezi diváky natolik oblíbený, že si bez něj vánoční svátky neumí představit. Usedněte s hrnkem horkého čaje k televizi a zažijte s filmem mnohonásobnou romantiku, lásku, odpuštění i překvapení.