Znáte je všechny? Těchto cameo výstupů si nevšimli ani ti největší fanoušci

Znáte je všechny? Těchto cameo výstupů si nevšimli ani ti největší fanoušci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krátké výstupy (tzv. cameo) známých celebrit ve filmech či seriálech, kde nehrají hlavní roli, jsou vždy pozitivním překvapením. Nejčastěji patří jejich výstup mezi nejzábavnější momenty příslušných filmů, a někdy nás dokonce překvapí, že jsme si jich poprvé možná ani nevšimli.  

David Bowie ve filmu „Zoolander“

Kdo by mohl lépe posoudit souboj v catwalku mezi dvěma mužskými modely než extravagantní umělec David Bowie? Zesnulý zpěvák se postaral o nezapomenutelné cameo v prvním díle úspěšné komedie Zoolander – a to jako on sám. Tam vyzve Dereka Zoolandera (Ben Stiller) a Hansla (Owen Wilson) k vzájemnému souboji, aby byl takto vybrán definitivně nejlepší model.

Čtěte také: Einstein pozdravuje aneb celebrity s extrémně vysokým IQ. Podívejte se, kdo je chytřejší, než se zdá

Johnny Depp ve „21 Jump Street“

Dlouho předtím, než se Johnny Depp stal hollywoodským titánem známým z trháků jako například „Piráti z Karibiku“ či „Alenka v říši divů“, hrál Depp na konci 80. let v televizním seriálu „Jump Street 21“. Když byl seriál roku 2012 obohacen akčním filmem, jehož hlavní role převzali Jonah Hill a Channing Tatum, nesměl v něm chybět ani Depp. A jeho výstup je nejspíše nejvtipnější chvilka filmu – hraje dalšího tajného agenta, který je po několika vteřinách zabit.

Čtěte také: Demi Moore: Sláva a pády krásky, která jednou fotkou pobouřila svět

Lady Gaga v seriálu „Rodina Sopránů“

Tohle je asi nejméně známý výstup tohoto seznamu. Dlouho předtím, než nás pěvecká hvězda Lady Gaga ohromila svými hereckými schopnostmi ve filmu „Zrodila se hvězda“, a dokonce ještě předtím, než našla cestu na popový trůn, měla ve třetí řadě úspěšného dramatického seriálu „Rodina Sopránů“ cameo jako komparz. Pro patnáctiletou Stefanie Germanottovou (umělecké jméno Lady Gaga v tu dobu ještě neexistovalo) to byl úplně první herecký výstup a její krátká scéna nezahrnovala žádný text.

Čtěte také: I v Hollywoodu může z křehkého nevinného děvčátka vyrůst mladá zdravě sebevědomá žena: Dakota Fanning

Brad Pitt v „Deadpool 2“

Pouze pozorní diváci si všimli bývalého „sexiest man alive“ v poněkud sarkasticky natočeném snímku o cynickém superhrdinovi. Brad Pitt se skutečně objevil v Deadpool 2, ale nejspíše o tom spousta fanoušků ani neví. Pitt zde hraje superhrdinu jménem Vanisher, jehož superschopností je neviditelnost – to znamená, že přes drtivou většinu filmu není vidět. Tedy dokud nespadne do elektrických obvodů. V tu chvíli, kdy je zasažen proudem, je jeho tvář na okamžik odhalena, a my poznáme, že tu roli celou dobu hrál jeden z nejznámějších herců Hollywoodu.

Čtěte také: 14 minut, které udělaly z kuřecího reklamního maskota filmovou hvězdu – veselé herecké začátky Brada Pitta

Jeff Bezos v „Star Trek: Do neznáma“

Věřte tomu nebo ne, šéf online-obchodu Amazonu a nejbohatší člověk na světě Jeff Bezos se ve filmu „Star Trek: Do neznáma“ objevil jako mimozemský úředník hvězdné flotily. Miliardář je zjevně dlouholetým fanouškem Star Treku, a proto po celá léta prosil producenty a režiséry o malou roli v jeho oblíbené filmové sérii. To se mu nakonec povedlo. Sice není díky skvělé masce vůbec poznat, na konci se ale jeho jméno objeví v titulcích.

Čtěte také: Klamou nás. Skutečná jména vašich oblíbených hollywoodských hvězd

Stan Lee ve všech svých filmech

Samozřejmě nemůžeme vynechat krále cameo-výstupů, který se nechal inspirovat Alfredem Hitchcockem, a který tento kreativní nápad (více či méně důležité zabudování režiséra do filmu) dotáhl na úplně jiný level. Stan Lee našel vždycky možnost se nějak ukázat ve svých výtvorech, někdy jako zákazník v obchodě, někdy jako astronaut a někdy jako řidič dodávky doručovatelské firmy FedEx. Dokonce byl ve speciálním marvelovském díle dětského pořadu „Phineas a Ferb“. A aby toho nebylo málo, byl vidět dokonce v seriálu „Teorie velkého třesku“.